Ana SayfaDizilerİçerde 30. Bölüm İlk Sahne Paylaşıldı

İlgili Postlar

İçerde 30. Bölüm İlk Sahne Paylaşıldı

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan İçerde 30. bölüm ilk sahne ile yayınlandı. Özellikle dün akşam 29. bölümü ile ekranlara gelen İçerde 30. bölümü ile de yine merak edilmeye şimdiden başlandı. İçerde dizisinde özellikle dün akşama gelen ekranlara gelen yeni bölüm heyecan dolu anlara sahne oldu.

İçerde Son Bölümde Neler Oldu?

Coşkun’un Yusuf Müdür ile görüşmesi ve geçmişteki gerçekleri anlatması, dizideki olayların yeniden karışacağını gösterdi. Coşkun yıllardan beri merak edilen sırrı ortaya çıkarırken, Mert ile Sarp’ın kardeş olduğunu Yusuf Müdür’e anlattı. Diğer yanda ise Yusuf Müdür öğrendiği bu gerçeği söyleyip söylememe noktasında oldukça kararsız kaldı.

Dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde aynı zamanda Celal ile Kudret arasındaki savaş devam etti. Öyle ki Handan’ın ölümü, Kudret’i oldukça etkilediği gibi Handan’ın ölümünün intikamını almak isteyen Kudret, Celal’e karşı adam yolladı ve onun ölmesini istedi. Saldırıdan ağır bir şekilde yaralanan Celal, yaşam savaşı verdiği gibi bu durum özellikle ailesini oldukça üzdü.

İçerde 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İcerde için yayınlanan İçerde 30. bölüm fragmanı şöyle;

Yayınlanan fragmanda özellikle Sarp’ın oldukça kararlı olduğu ve kardeşini bulmak için kendi hayatından dahi vazgeçebileceği görülüyor. Yusuf Müdür ise Sarp’ın bu kararlığı karşısında öğrendiği büyük sırrı açıklayıp açıklamama konusunda ikilem yaşıyor. Yayınlanan ilk sahne sonrasında özellikle Sarp’ın uzun zamandan beri aradığı ve öğrenmeye çalıştığı kardeşini öğreneceği tahmin ediliyor. Zira Yusuf Müdür’ün Sarp’ı durdurabilmek adına tek şansı öğrendiği gerçeği Sarp’a açıklaması.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler