Ana SayfaDizilerKırmızı Oda Dizisi Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Dizisi Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 42. yeni bölümüyle 18 haziran cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zafer, Mitra’nın tanıştığı Şehrazat olduğunu öğrenir. Onunla konuşup ona veda eder. Zafer, karısıyla yeni bir başlangıç yapar. Gülben, kliniğe gelmeye başlıyor. Kırmızı Oda dizisi ne zaman sezon finali yapacak?

Cuma Dizileri 2020

Kırmızı Oda Dizisi Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Tv 8’in yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı merak konusu oldu. Dizinin 43. bölümüyle sezon finali yapması bekleniyor.

KIRMIZI ODA 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Vahit beyin ölümünden sonra Zafer ile Nurcihan hanım, beraber kliniğe gelir. Önce Zafer, doktor hanımla görüşür. Ona babasının ölümünü anlatır. Zafer, bu ölümle birlikte Nihal’le yakınlaşmaya başlar.

Nurcihan hanım, tam Vahit’in normale dönüp memlekete gitmek istediği gün ölmesine çok üzülür. Asıl üzüntüsü de onun ölümünden sonra aldatıldığını öğrenmek olur. Manolya hanım onun, bu durumu bile büyük bir dirayetle karşılamasını normal karşılamaz.

Onu rahatlatmak için konuşturur. Nurcihan, Vahit’in oteli Mitra isimli bir kadına bıraktığını, duyduktan sonra onların ilişkisini öğrenir. Zafer, babasının bunu yapmasını kabullenemez ve kadınla görüşmek ister.

Nurcihan hanım ise, avukatlara ve oğluna bu konunun orada kalmasını kimsenin duymasını istemediğini söyler. Zafer’e de, kadınla tanışabileceğini ancak ona kötü davranmaması gerektiğini, onun değil kocasının kendisini aldattığını söyler.

Nurcihan hanım doktor hanıma, Mitra’yı tanıyıp tanımadığını sorar. Doktor hanımda işi gereği ona, Mitra’yı tanımadığını söylemek zorunda kalır. Sadi, kliniğe yanından hiç ayırmadığı arkadaşı Miço’yla gelir. Onu arabada bırakıp, doktor hanımın yanına çıkar.

Sadi, Miço’yla yıllar sonra kavuştuklarını ve bir daha ayrılmamak üzere birbirlerine söz verdiğini anlatır. Daha sonra hikayesine kaldığı yerden devam eder. Sadi, Azra için canını hiçe sayıp kendisini silahların ortasına atar. Hem Azra’nın hem de Hamdi babasının hayatını kurtarır.

Hamdi, Sadi’yi görmeye hastaneye gittiğinde kendisi de doktora muayene olur ve çok hasta olduğunu az bir ömrü kaldığını öğrenir. Kimseye belli etmiyor ve kardeşini Sadi’den daha yürekli birine emanet edemeyeceğini anlayıp onları evlendirir.

Daha sonra da, hayatını kaybeder. Klinikten çıktıktan sonra Miço ile Sadi, Emre’nin doğum gününü kutlamak için kimsesiz çocukların yanına gidip onlara pasta ve hediyeler götürür.

Kırmızı Oda 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Kliniğe Gelmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler