Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada'nın Planı Tutacak Mı?

İlgili Postlar

Baht Oyunu 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada’nın Planı Tutacak Mı?

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ada, üç yıl boyunca aşık olduğu adamın oturumunu almak için canını dişine tarıyor. İki işte birden çalışıyor. Ama, aralarında nikah olduktan sonra Rüzgar, Ada’yı enayilikle suçlayıp terk ediyor. Baht Oyunu 2. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ada’nın planı tutacak mı?

Salı Dizileri 2020

Ada’nın Planı Tutacak Mı?

Baht Oyunu dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Ada Rüzgar’ı, tekrar elde etmek için Tuğçe’yi alt etmeye çalışıyor. Bora’yla, iş yemeğine gidecek olan Tuğçe’ye uyku ilacı veriyor. Bakalım Ada, amacına ulaşabilecek mi?

İşte Baht Oyunu 2. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, uzaktan sevdiği Rüzgar’ın, Türkiye’de oturum almak için evlenmek istediğini öğreniyor. Hemen onunla evlenmeyi kabul ediyor. Ada, Rüzgar’a kör kütük aşık oluyor. Ancak Rüzgar’ın, oturumunu aldıktan sonra onun yüzüne bile bakmaya niyeti yoktur.

Bora, ünlü bir yazardır. Sosyal deney yapmak için Hülya isimli bir kadınla buluşuyor. Onun tüm karakteristik özelliklerini öğrenip, tam tersini davranıyor. Ada, Bora’nın kadına karşı davranışını görüp tepki gösteriyor.

En sonunda Bora, Hülya isimli buluştuğu kadına kendisinin araştırmacı bir yazar olduğunu ve onun üzerinde deney yaptığını itiraf ediyor. Tabi kadının da tepkisini alıyor. Tuğçe, Bora’nın ilgisini çekmek için Rüzgar’la yakınlık kuruyor.

Onun göreceği şekilde Rüzgar’ı öpüyor. Rüzgar, hemen Ada’yı unutup onun üzerine atlıyor. Ada, Tuğçe ile Rüzgar’ı ezmeye çalışırken Bora daha önce davranıyor. Ada, Rüzgar’ın arabasının kendi arabasına çarpması sonucunda hastanelik oluyor.

Bora, Ada’yı evine götürüp kanepeye yatırıp evden ayrılıyor. Daha sonra banyodan çıkan Rüzgar’la, kendisine uğrattığı hayal kırıklığına uğratmasının nedenini soruyor. Oda, kendisini hep ezdiğini ve kendisi için hakkettiğinden fazlasını yaptığını, onun bu kadar iyi olmaması gerektiğini söylüyor.

Ada, Rüzgar’ın kendisini sevmediğini anlıyor ve onu evden kovuyor. Ertesi gün Bora’nın yanına gidip ondan iş istiyor. Ama Bora onu, işe almak istemiyor. Bora’nın, Hülya’ya davrandığı anlar görüntüleniyor ve hızla internette yayılıyor.

Ada, tekrar Rüzgar’la görüşüyor. Rüzgar, onunla oturum almak için birlikte olduğunu itiraf ediyor. Ada ise, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor ve onun tüm eşyasını camdan aşağı atıyor.

Bora, mecburiyetten istemediği bir kadınla ortaklık yapmak zorunda kalıyor. Ada, Rüzgar’ın çalıştığı iş yerine girmek için Bora’yı tehdit eden videoyu kimin çektiğini buluyor. O videoyla, Ada, Bora’nın kendisini işe almaya ikna ediyor.

 Baht Oyunu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler