Ana SayfaDizilerEDHO'nun Sibiryalı'sı "Ayhan Işık" Cam Tavanlar 'da

İlgili Postlar

EDHO’nun Sibiryalı’sı “Ayhan Işık” Cam Tavanlar ‘da

EDHO adlı dizide Sibiryalı karakteriyle dikkatleri çekmeyi başaran Ayhan Işık, Show TV’de yayınlanmaya başlayan OJO Pictures imzalı Cam Tavanlar adlı dizinin kadrosunda yer almaya başladı.

Ayhan Işık Cam Tavanlarda

İlk bölümüyle heyecan yaratan Cam Tavanlar adlı dizi Show TV’nin yeni ve özel yapımı olarak da öne çıkıyor. “Ayhan Işık” dizide “Ziya” adlı karaktere can veriyor.

Ünlü oyuncu Ayhan Işık daha önce EDHO adlı dizide Sibiryalı Kartal karakteriyle yer almış dizideki performansıyla dizi hayranlarından da tam not almıştı.

Cam Tavanlar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla’nın Açılışına Sabote Şoku!

Cam Tavanlar Son Bölümde Neler Oldu

Leyla, kendi iş yerini açmaya karar verir. Çevresindeki kadınlar Leyla’nın bu girişiminde ona destek verir. Açılışa kısa bir zaman kalıyor ve Leyla, tüm tedarikçileri kendisine çevirip çalışmaya başlar.

Leyla, çok hasta olan annesini kaybeder. Babası da gittikten sonra tek başına kalır. Onu öğretmeni büyütür. Okulda başarılı olan Leyla, üniversite sınavında Türkiye geleninde derece yapar. Tek başına İstanbul’a gider.

Orada, hem çalışıp hem de okur. Okulunu 3 yılda dereceyle bitirir. Maaşlı bir işte çalışmak istemeyen Leyla’nın aklına Türkiye’de, zincirleri olan hatta yurt dışında da şubeleri olan bir restoran fikri gelir.

Büyük bir şirkete gidip bu fikrini onlara sunar. Şirket yetkilileri Leyla’nın fikrini onaylar. Şirket, iyice büyür. Leyla, hayalindeki markayı yaratır ve şirkette ceo olarak çalışır. Şirket yönetimi tarafından Leyla, kadın olduğu için onun yerine erkek bir ceo alma kararı alır.

Leyla, Cem ile beraber çalışacağını düşünüp şirket yetkililerine bir tepki göstermez. Son büyük işini de yaptıktan sonra, ertesi gün sabah toplantıya çağrılır. Cem, durumu daha önceden öğrenip ondan önce şirket yetkilileriyle konuşmak ister. Ancak o geldiğinde toplantı çoktan başlamış olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler