Ana SayfaDizilerKim Milyoner Olmak İster'de Son Saniye Şoku Yaşandı!

İlgili Postlar

Kim Milyoner Olmak İster’de Son Saniye Şoku Yaşandı!

ATV’de özellikle Murat Yıldırım tarafından sunulmaya başladıktan sonra çok farklı tartışmaların yaşanmaya başlandığı Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında dün akşam oldukça ilginç anlar yaşandı. ATV’de yayınlanan yeni bölümde, özellikle yarışma tarihine geçecek bir olay sosyal medyada da yer buldu.

Murat Yıldırım’ın karşısına 27 yıldan beri Cumhurbaşkanlığı Senfoni orkestrasında yer alan ve keman çalarak tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı bir isim olan Tangör Ertaş oturdu. Oldukça heyecanlı olduğu görülen müzisyen, sorulara yanıt verirken heyecanına yenik düştü.

Soruda Süre Yetmedi

“Oturan Adamlar, Baloncu ve Paris’te Bir Sokak Tabloları ile ünlü ressam kimdir?” şeklinde gelen soruda zorlanan yarışmacı, ilk olarak telefonla joker hakkını kullanarak yakınından yardım almaya çalıştı. Fakat telefondaki kişinin bu soruya yanıt vermemesi üzerine 5 saniye kala yarışmacı yarı yarıya joker hakkını kullandı. Sürenin azalması ile birlikte hemen yanıt vermek isteyen yarışmacı Fikret Mualla şıkkını söyledi. Fakat son kararım demediği için yarışma sonlandı ve özellikle yarışmacı bin TL’lik ödül ile yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

Yaptığı hatanın farkında olamayan yarışmacı, bu durumdan dolayı oldukça üzülürken bu durum sosyal medyada farklı bir şekilde değerlendirildi. Özellikle yarışmacının sunucusu ve yarışmacılara kuralları hatırlatma yükümlülüğü olan Murat Yıldırım’ın süre azalmasına rağmen uyarıda bulunmadığı ve cevap vermesine rağmen yarışmacının son kararım demediğini hatırlatmadığı belirtildi. Bu davranışı nedeniyle Murat Yıldırım oldukça eleştirilirken, şu anda Kim Milyoner Olmak İster programı için çok farklı eleştiriler ve tartışmalar sosyal medya üzerinden yapılmaya başlandı.

Yaşanan o anlar ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=nqdoL4pwa7k

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler