Ana SayfaDizilerDayan Yüreğim Dizisinin Oyuncuları İsyanda

İlgili Postlar

Dayan Yüreğim Dizisinin Oyuncuları İsyanda

Son dönemlerde dizi sektöründe çok farklı gelişmeler yaşanırken FOX TV’de yayınlanan Dayan Yüreğim dizisinde isyan başladı.

Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz, Berk Atan, Ege Aydan ve Bora Akkaş gibi çok önemli oyuncuların yer aldığı Dayan Yüreğim dizisi özellikle ekranlara 13 bölüm ile gelmiş ve 13. bölüm sonrasından reyting sonuçları nedeniyle final yaparak yayından kaldırılmıştı.

Kimse Paralarını Alamadı

28 Nisan tarihinde yapılan final sonrasında dizinin ekranlardaki hayatı sona erdirilirken final yapılmasına rağmen para alamadıklarını söyleyen oyuncular, yapımcı firmanın binası önünde eylem yaptı. Şirketin Levent’teki binası önünde eylem yapan oyuncuları kısa süre içerisinde kalabalıklaşırken özellikle Ege Aydan gibi usta oyuncuların da bu eyleme katkı sağlaması, oyuncuların sesinin daha fazla duyulmasını sağladı.

Dizinin bitmesine rağmen set ekibinin paralarını alamaması herkesi zorladı. Eylem yapan oyuncular paralarının ödenmesini istedi. 13 Bölüm ekranlarda yer almasına rağmen sadece 1 bölüm ücretlerinin ödendiği Dayan Yüreğim dizisinde, şu anda eleştirilerin odağında yapım şirketi yer alıyor. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Ege Aydan, ekip olarak sabahlara kadar çalışarak büyük özverilerde bulunduklarını fakat yapımcı ekibin hiçbir şekilde bu konuda kendilerine destek olmadığını söyledi.

Sadece birer bölüm parasının yatırılarak herkesin susturulmak istediğine vurgu yapan Ege Aydan, yapımcılardan tüm ekibin ücretlerini ödemesini istedi. Açıklama yapan diğer oyuncular da benzer ifadeler kullanırken, özellikle yapım şirketinin telefonlara çıkmayarak kaçmaya çalıştığı ve tüm oyuncuları oyalamaya çalıştığı vurgulandı. Oyuncular ve set ekibi hak ettikleri ücreti almakta kararlı olurken, olayın mahkemeye taşınabilmesi gündemde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler