Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 16 Haziran Bölümünde Neler Olacak?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 16 Haziran Bölümünde Neler Olacak?

Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve Star TV’de yayınlanmaya başlayarak oldukça dikkat çeken İstanbullu Gelin, her Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Bu akşam itibarıyla yayınlanacak yeni bölümde nelerin olacağı da paylaşılan fragman ile birlikte öğrenilmiş durumda.

Özellikle bir önceki bölümde yaşananlar dizinin yeniden hareketli bir döneme gireceğini net bir şekilde gösterirken, geçtiğimiz bölümde bırakılan soru işaretleri bu akşam yayınlanacak yeni bölümde yanıtlarını bulacak. İstanbullu Gelin 16 Haziran bölümü itibarıyla yaşanacak olaylar için fragmandan elde edebileceğinizi detaylar şöyle;

İstanbullu Gelin 16 Haziran Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Fragmanda da görüldüğü gibi yeni bölümde Faruk ve Süreyya cephesinde işler yolunda gibi gitse de gizlenen gerçekler günden güne onları mutsuz bir birlikteliğe sürmekte. Özellikle Faruk’un geçmişinde yaşadığı büyük aşkın izlerinin hala devam etmesi ve bir çocuğunun olduğunun ortaya çıkması, Faruk ile Süreyya’nın oldukça zorlanacağını net bir şekilde gösteriyor.

Yeni bölümde dikkat çekecek anlardan bir diğeri ise Faruk’un kardeşinin mazot kaçakçılığını yaptığını öğrendikten sonra ona tepki göstermesi. Kardeşinin böyle bir olaya bulaştığını kabullenemeyen Faruk, sert bir şekilde ona çıkış yaparken özellikle bu tepkisi kardeşinin her şeyi bırakmasına neden oldu. Özellikle Adem ile mazot kaçakçılığı yapan kardeşinin, bu hareketini kabul edemeyeceğini söyleyen Faruk, yaptığı bu açıklama ile birlikte aile içerisindeki gerilimi yeniden yükseltti.

Yeni bölümde yaşanacak önemli olaylardan bir diğeri ise yıllardan beri babasının kim olduğunu öğrenemeyen ve büyük gerçeği öğrenmeye çok yakınlaşan Emir. Annesinin arkadaşıyla dertleştiği sırada gerçekler ile ilgili küçük bir bilgiyi öğrenen Emir’in bu konuda nasıl tepki vereceği yeni bölüm itibariyle görülecek.

Sema Yıllar Sonra Gerçeği Öğreniyor

Eşinin gizli aşkı nedeniyle yıllar önce sorunlar yaşayan Esma, özellikle Adem’i ve annesini öğreniyor. Yüzleşmek için Adem ve Reyhan Hanım’ın evine giden Esma Hanım, çok sert sözleri ile adeta burada fırtına estiriyor. özellikle Adem’in kim olduğunun öğrenilmesi ve Reyhan Hanımın çok yakınlarına gelerek ne peşinde olduğunun ortaya çıkması iki aile arasındaki gerilimi daha da arttıracak.

Bu gerçeği Esma’nın çocuklarının öğrenmesi üzerine nasıl tepki vereceği ve Adem ile nasıl bir ilişki içerisine girecekleri de dizinin en çok merak edilen detayları arasında yer alıyor.  Bu akşam yine aynı saatinde yayınlanacak olan İstanbullu Gelin dizi sevenleri yayın saatinde Star TV ekranlarına bağlayacak. Dizi yayınlandıktan sonra Sosyal medyada yer bulması ve konuşulması bekleniyor. İstanbullu Gelin’in yayınlanma saati ise 20.00.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler