Ana SayfaDizilerDiziler Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

İlgili Postlar

Diziler Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Sezonun sona ermesiyle birlikte diziler için de sezon finalleri yavaş yavaş açıklanmaya başladı.

Bazı diziler sezon finali yaparken bazı diziler ise tamamen final yaparak ekranlara veda edecek. Konu ile ilgili paylaşılan son bilgilere göre özellikle Star TV’de ekrana gelen ve yayınlandığı günlerde en çok izlenen dizi olmayı başaran Söz dizisinde final tarihinin belli olduğu belirtildi.

Söz Dizisi Ne Zaman Sezon Final Yapacak?

Özellikle ekranlara gelen ilk 11 bölümü ile büyük bir ilgi çekmeyi başaran Söz dizisi, 19 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak final bölümü ile birlikte ekranlara bu sezon veda edecek. Fakat özellikle önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan final bölümünde, dizinin oldukça kritik bir final yapması bekleniyor. Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Sarıkaya ve Atakan Arslan’ın yer aldığı dizinin özellikle finali sonrasında gelecek sezon da en çok izlenen yapımlardan birisi olması bekleniyor.

Arka Sokaklar Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Finali kesinleşen bir diğer dizi ise Kanal D’de yayınlanan ve bu sezon 11. sezonunu yaşayan Arka Sokaklar. Yapılan açıklamalara göre Arka Sokaklar özellikle bu sezonun finalini 23 Haziran’da yapacak. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren en çok izlenen dizilerden birisi olan Arka Sokaklar, bu sezon final yapacak olsa da gelecek yıl da yine ekranlarda yayınlanmaya devam edecek.

ÇobanYıldızı Ne Zaman Sezon Finali  Yapacak?

FOX TV’de yayınlanan ÇobanYıldızı ise 22 Haziran Perşembe günü itibariyle ekranlara veda edecek. Yayınlanacak olan 17. bölümü aynı zamanda final bölümü olacak. Selin Şekerci ve Şükrü Özyıldız gibi özellikle gelecek sezonda en çok izlenen birisi olmaya aday durumda.

Kırgın Çiçekler Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler izle 19 Haziran Pazartesi günü ekranlara veda edecek. Yayınlanacak olan 89. bölümü ile birlikte 2. sezona veda edecek olan dizi, önemli bir başarıyı da yakalamış olacak. Öyle ki bugüne kadarki süreç içerisinde en çok izlenen dizilerden bir tanesi olan Kırgın Çiçekler, yeni sezonda ekranda yer almaya devam edecek.

İsimsizler Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Bu sezon ekranlara yeni başlayan İsimsizler ise 13. bölümü ile birlikte sezon finaline girecek. Özellikle 13: bölümün 19 Haziran Pazartesi günü ekranlara gelmesiyle birlikte dizinin yayın hayatı bu sezonluk sona ermiş olacak.

Yapılan açıklamalar sonrasında bugüne kadar final tarihleri öğrenilen bu dizilerin yanı sıra ekranlarda yayınlanmaya devam eden diğer diziler için önümüzdeki günlerde final tarihlerinin netleşmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler