Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Gelecek Sezon Ekranlarda Olacak Mı?

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Gelecek Sezon Ekranlarda Olacak Mı?

Ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar’ın önümüzdeki yıl ekranlarda olup olmayacağı netlik kazandı.

Özellikle 11 sezondan beri ekranlarda yayınlanarak en çok izlenen ve ekranlarda yayınlanan dizilerden birisi olmayı başaran Arka Sokaklar’da 12: sezon için soru işareti giderildi. Dizi için yapılan açıklamalarda, özellikle Arka Sokaklar’ın önümüzdeki sezonda ekranlarda yayınlanmaya devam edeceği belirtilirken, bu haberin duyurulması en çok dizi sevenlerine mutlu etti.

Rıza Baba Müjdeyi verdi

Özellikle sezonlardan beri ekranlarda yer alması nedeniyle artık final yapabileceği düşünülen Arka Sokaklar’da beklentilerin gerçekleşmeyeceği ve önümüzdeki yıl da Arka Sokaklar’ın yeni bölümleriyle ekranlarda olacağı ifade edildi. Konu ile ilgili açıklama yapan isim ise dizinin en sevilen oyuncularından birisi olan ve Rıza Baba olarak bilinen Zafer Ergin’den geldi.

Zafer Ergin Duyurdu

Konu ile ilgili yaşananlar için açıklama yapan Zafer Ergin Arka Sokaklar’da konunun kolay kolay bitmeyeceğini ve bu nedenle de dizinin bitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Zafer Ergin yaptığı açıklamalarda aynı zamanda bu sezon yapılacak final için de net bilgiler verdi.

Arka Sokaklar Sezon Finali Ne Zaman?

Zafer Ergin yaptığı açıklamada özellikle bayram öncesinde sezon finalinin yapılacağı ve bu sezon itibariyle Arka Sokaklar’ın final yapacağı belirtildi. Özellikle yapılacak final ile birlikte dizinin oldukça kritik bir bölümde ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Dizi için yapılacak final ile ilgili bugüne kadar net bilgiler paylaşılmazken özellikle önümüzdeki günlerde yapılacak paylaşımlar ile birlikte Arka Sokaklar final bölümü fragmanını izleyenlere gösterilmesi bekleniyor. Yapılacak final sonrasında önümüzdeki sezona kadar tatile girecek olan Arka Sokaklar, yeni sezon itibariyle yine ekranlara gelmeye devam edecek.

Yeni Bölüm Fragmanı Paylaşıldı

Arka Sokaklar ile ilgili gündeme gelen bu haberler dizi sevenler tarafından olumlu karşılanırken, dizinin yeni bölüm fragmanında paylaşılması dizinin gündemde kalmasını sağladı. 445. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar’da yeni bölümde yaşanacak olaylar ile ilgili paylaşılan fragman önemli detaylar verdi.

Yeni bölümde yaşanacak olaylar arasında en çok dikkat çeken İlhan’ın gerçekten katil olup olmadığı. Özellikle Rıza Baba ve ekibinin İlhan’ın karıştığı bu olay ile ilgili tüm detayları ortaya çıkarabilmek adına yoğun bir şekilde çalıştığı görülürken, tüm bu çalışmalar sonrasında İlhan ile ilgili net detayların ortaya çıkarılması bekleniyor. Diğer bir yanda ise İsmail’i beklenmeyen gelişme, tüm dizinin farklı bir şekilde ilerlemesine neden oluyor. Yeni bölümde bu olaylar ile birlikte Arka Sokaklar ekranlara gelecek.

https://www.youtube.com/watch?v=8Y6rKYSjvu4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler