Ana SayfaDizilerBeşiktaş'ın Şampiyonluğu Fi’de Unutulmadı

İlgili Postlar

Beşiktaş’ın Şampiyonluğu Fi’de Unutulmadı

İnternetin sevilen dizilerinden olan Fi dizisinde Beşiktaş’ın şampiyonluğu unutulmadı. Geçtiğimiz hafta itibariyle Türkiye Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş olarak belirlenirken, Türkiye’nin en popüler online dizilerinden bir tanesi olan Fi dizisinde Beşiktaş’ın şampiyonluğuna sık sık vurgu yapıldı.

Özellikle iş adamı Sadık Murat Kolhan’ın Vodafone Arena’nın çimlerine çıkarak burada totem yapması ve ardından Beşiktaş başkanını arayarak seneye de şampiyonuz demesi oldukça dikkat çekti. Dizide şampiyonluğa vurgu yapılan diğer bir sahne ise Can Manay’ın yardımcısı olarak karşımıza çıkan Hakan Atalay’ın Vodafone Arena’da yaptığı gezi. Özellikle kupaların yer aldığı bölüme giden Hakan Atalay, burada Beşiktaş’ın şampiyonluklarına vurgu yaparak milyonlarca kişiye kupaları gösterdi.

Sadık Murat Kolhan Totem Yaptı

Sadık Murat Kolhan’ın Beşiktaş’ın şampiyon olabilmesi adına yaptığı totem ise sosyal medyada dahi yer buldu. Özellikle saha kenarındaki çizgilere basmamaya dikkat eden Sadık Murat Kolhan, yaptığı bu totem sırasında da kimsenin çizgilere basmasına izin vermedi. Dünyada pek çok örneği olan ve Türkiye’de de yayınlanmaya başlayan internet dizisinde bu tip sahnelere yer verilmesi sosyal medyada oldukça ses getirdi.

Diziyi her gün milyonlarca kullanıcı izlerken, bu sahnelerini dizi de dahil olduğunun fark edilmesinin ardından çoğu kişi bu durumu olumlu bir şekilde değerlendirdi. İnternet üzerinden yapılan değerlendirmelerde Fi dizisindeki şampiyonluk kutlamalarının ve Beşiktaş’ın şampiyonluğuna dair yapılan vurguların oldukça beğenildiği ifade edilirken, dizi yarattığı bu fark ile birlikte yeniden gündeme gelmeyi başardı. Fi dizisinde ekranlara getirilen bu anlar dışında dizinin yayınlanan yeni fragmanları da yine dizinin gündemde kalmasını sağladı.

Fi Dizisi Yeni Bölüm Fragmanları Paylaşıldı

Önümüzdeki günlerde 10. ve 11. bölümlerin yayınlanacağı Fi dizisinde, yeni bölümde ekranlara gelecek olaylar ile ilgili şimdiden bilgi sahibi olabilmek mümkün. Özellikle Can Manay ile Duru arasında yaşanan olaylarda giderek durumun karışması ve Can Manay ile Duru arasında bir yakınlaşmanın olması, dizinin ilerleyen bölümlerinde olayların çok daha karışacağını gösterdi. Bu bakımdan paylaşılan yeni fragman şimdiden yeni bölümler için merak uyandırmayı başarmış durumda.

Fi dizisi için paylaşılan fragmanlar kısa sürede yüksek izlenme oranlarına ulaştı. Fragman ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler