Ana SayfaÜnlülerKim Milyoner Olmak İster’de Murat Yıldızım Dönemi Başlıyor

İlgili Postlar

Kim Milyoner Olmak İster’de Murat Yıldızım Dönemi Başlıyor

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın önümüzdeki dönemlerde sunucusunun Murat Yıldırım olacağı açıklandı.

Kenan Işık ile Türk televizyon tarihinde ilk defa yayınlanmaya başlayan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada yeni bir sunucu değişikliği daha yaşanacak. Özellikle Kenan Işık’ın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süreden beri tedavi altında olması ve hayati tehlike yaşaması yarışmanın farklı bir isim ile devam etmesini zorunlu kılmıştı. Yaşanan bu üzücü olayın sonrasında Kim Milyoner Olmak İster koltuğuna Selçuk Yöntem otururken uzun zamandan beri Selçuk Yöntem bu görevde oldukça başarılı bir yönetim sergilemişti.

2014 Yılından Beri Selçuk Yöntem Sunuyordu

Özellikle 2014 yılında yaşanan bu değişiklik sonrasında programı Selçuk Yöntem sunarken 2017 yılı itibariyle yeni bir değişiklik daha yaşanacağı duyuruldu. Özellikle dizilerde aldığı roller ile tanınan Murat Yıldırım, bundan sonraki süreç içerisinde yarışmalar yeni sunucusu olacak. Konu ile ilgili resmi açıklamalar geçtiğimiz günlerde yapılırken değişikliğin olacağı böylece kesinleşmiş oldu.

Kim Milyoner Olmak İster İçin Heyecanlı!

Yapılan açıklamalarda özellikle Murat Yıldırım’ın yeni proje için heyecan duyduğu ve bu konuda istekli olduğu belirtilirken Murat Yıldırım ile yapılacak çekimlerin tarihi hakkında bilgiler verilmedi. Fakat çok kısa bir süre içerisinde Murat Yıldırım’ın sunuculuğunu yaptığı programın yeni bölümleriyle ekranlarda yer alması bekleniyor. Yarışmayı bırakacağı ile ilgili Selçuk Yöntem henüz bir açıklama yapmazken özellikle bu değişikliğin sebebini merak ediliyor.

Murat Yıldırım Kimdir? Hayatı ve rol aldığı filmleriyle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler