Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'la Dobra Dobra Röportaj!

İlgili Postlar

Demet Akalın’la Dobra Dobra Röportaj!

Son dönemlerde Türk müziğinin önemli isimlerinden birisi olan Demet Akalın başarısı ve özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rakipsiz adı ile yeni bir albüm çıkaran ve kısa süre içerisinde en çok dinlenenler listesinde birinci olmayı başaran Demet Akalın, başarısı ile ilgili yaptığı açıklamalarda oldukça mütevazi davrandı. Başarısı ve müzik hayatının yanı sıra aile yaşamı, eşi ve çocuğu ile daha çok sık gündeme gelmeyi başaran Demet Akalın, özellikle özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Evlenene Kadar Yemek Yaptım

Özellikle ev yaşamında ev işleri ile ilgisinin olup olmadığı sorulan Demet Akalın, eşini tavlayana kadar çok sık yemek yaptığını ve ona elleriyle farklı yemekler getirdiğini söyledi. Şu an için yoğun iş temposu ve ailesine zaman ayırması nedeniyle yemek yapmaya vakti olmadığını söyleyen Demet Akalın, çok sık mutfağa girmediğini fakat yine ara ara mutfakta farklı lezzetler yaptığını denediğini söyledi.

Şarkıları Kızıma Dinletiyorum

Albüm hazırlık süreci ile ilgili soruları da yanıtlayan Demet Akalın, özellikle Hira’nın büyümesiyle birlikte tüm şarkıları ilk olarak ona dinlettiğini ve Hira’nın da sevdiği şarkıları albümüne koymaya başladığını söyledi. 50 Cevapsız Arama şarkısını Hira’nın çok sevdiğini ve sürekli dinlemek İstediğini söyleyen şarkıcı, artık bu yöntem ile şarkıları belirlediğini ve Hira’nın sevdiği şarkıların Herkes tarafından da sileceğini düşünerek bu şekilde albümünü hazırladığını ifade etti.

Hayalimin Ötesine Geçtim

Yakaladığı başarıyı hayal edip etmediği konusundaki soruya samimi bir dille yanıt veren Demet Akalın şu anda geldiği noktanın hayallerinin dahi ötesinde olduğunu ve Allah’ın ona çok iyi bir yaşam sunduğu, bu nedenle de sürekli dua ettiğini belirtti.

Polise Sarıldım

Türkiye’de yaşanan olaylar ile ilgili düşüncelerini açıklayan Demet Akalın, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparken sahnedeki özel anısını paylaştı. Yaşanan olaylardan oldukça etkilendiğini belirten Demet Akalın, böylesine bir dönemde sahneye çıkmanın çok zor olduğunu söylerken sahnede bir polisi gördükten sonra sahneden inerek ona sarıldığını ve duygu dolu anlar yaşadığını söyledi.

Polislerin vatandaşlar için çalıştığını ve herkesin onlara yardımcı olması gerektiğini vurgulayan Demet Akalın, her zaman kendisinin de bu konuda destekleyici olduğunu ve trafikteki basit bir kontrol de dahi işleri polisler adına iyileştirmeye çalıştığını ifade etti.

İstanbul’daki Reina patlaması ve ardından yaşanan İzmir saldırısına çok üzüldüğünü söyleyen Demet Akalın, bu konuda birlik ve beraberlik içerisinde olarak sorunların aşılabileceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler