Ana SayfaÜnlülerVatanım Sensin Son Sahnesi Ağlattı!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Son Sahnesi Ağlattı!

Vatanım Sensin adlı dizinin geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümdeki son sahne izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Tarihi ve tarihin zorlu günlerini ekranlara taşıyan Vatanım Sensin, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çekiyor. Farklı konusu ile yüksek izlenme oranları alan dizide, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde duygu dolu anlar yaşandı.

Savaşın Zorlu Yanları Vatanım Sensin’de

Savaş zamanında zorlu günler yaşanırken, aynı zamanda aşk, hasret ve umutlar Vatanım Sensin’in ana temasını oluşturuyor.

Hilal İdam Edilecek Mi?

Vatanım Sensin’de Azize’nin, kızı Hilal’in idama yürüyüş sahnesi ekran başındaki herkesin daha da gerilmesine yol açtı. Adım adım idam sehpasına giderek ipi boynuna geçiren Hilal için herkesin en büyük beklentisi son dakika gelişmesi ile Hilal’in idamdan kurtulması.

Ne Yaşanmıştı?

Hilal’in idama giden yolunda özellikle cephaneliğin bombalanması etkili oldu. Cephanenin bombalanmasının ardından yapılan araştırmalarda suçlu olarak Hilal gösterilirken, Hilal yapmadığı bu iş için ceza alma karşısında hiçbir şey yapamadı. Cevdet bu cezanın en azından ertelenmesi adına var gücü ile çalışsa da idamın yaşanmasına engel olamadı. Acılı anne Azize ise engel olamadığı bu idam karşısında çaresiz bir şekilde kalıyor. Özellikle son sahnelerde Azize’nin kızının adım adım ipe götürülüşünü izlerken attığı feryatlar, tüm annelerin yüreğini dağladı.

Vatanım Sensin Fragmanı Yayınlandı Mı?

Vatanım Sensin için yeni bölüm sonrasında en çok arananlar arasında Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı olsa da henüz Kanal D tarafından fragman yayınlanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler