Ana SayfaÜnlülerKerimcan'ın çıplak pozu!

İlgili Postlar

Kerimcan’ın çıplak pozu!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Instagram hesabından çıplak tablosunu paylaştı. Birçok kişi ‘Buna henüz hazır değildik’ yorumunda bulundu.

2019 – Kerimcan Durmaz’dan Cinsel İçerikli Paylaşım!

HENÜZ BUNA HAZIR DEĞİLDİK

Verdiği cesur pozlarla sık sık magazin gündemine gelen Kerimcan Durmaz, Instagram hesabının hikaye bölümünden çıplak tablosunu ‘Bravo’ notuyla paylaştı. Resim sosyal medyada hızla yayıldı. Kullanıcılar ‘Buna henüz hazır değildik’ yorumunda bulundu.

DJ’lik yapan yaptığı hareketlerle olay olan ve gündemden kendini sildirmeyen Kerimcan Durmaz, hayranlarını bir kez daha şaşırtmayı başardı.

 

İşte Durmaz’ın paylaştığı nü resmi:

Asla kendini eskitemeyeceğine inandığımız biridir.Komik videolarıyla gündeme gelmesinin temelinde periscope’daki canlı yayınları vardır. Periscope da fenomen olduktan sonra snapchat ile daha çok insana ulaştı. Ardından instagrama geçerek zaten hali hazırda var olan bir kitleyle fenomen oldu , dj’lik yaparak piyasaya atladı, tutulunca acunla anlaştı. Tv’ ye çıkınca Türkiye’de hatırı sayılır bir popülasyona ulaştı. Hayatının neredeyse tamamını, çektiği eğlenceli videolarla paylaşarak ünlü olan sosyal medya fenomeni olan Durmaz son paylaşımında yine hayranlarının yorumlarına maruz kaldı. Kerimcan Durmaz aynı zamanda kendi markası olan mat likit ruju piyasaya sürmüş bir marka yaratmıştır.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler