Ana SayfaDedikoduBomba Patlıyor ve Mustafa Sandan ile Emina Sandal Boşanıyor Mu?

İlgili Postlar

Bomba Patlıyor ve Mustafa Sandan ile Emina Sandal Boşanıyor Mu?

Mustafa Sandal Emina Sandal boşanıyor mu sorusu merak ediliyor. Emina Sandal kimdir kaç yaşında? Mustafa Sandal’ın, beş ay önce evi terk ettiği iddia ediliyor. Peki uzun zamandır gündemden düşmeyen haberin detayı nedir? Bütün detaylar haberimizde…

Dokuz yılı resmi, 14 yıldır birlikte olan ve mutlulukları örnek gösterilen Mustafa- Emina Sandal çiftinin evliliklerinin sona ereceği haberi magazin gündeminde yer alıyor.

Bu habere yönelik ilk açıklama Mustafa Sandal’dan gelmiş, “Hiç böyle bir konu yok. Gayet mutlu bir evliliğimiz var” demişti.Popçuyu, eşiyle boşanmaya iten sebebin ise Emina’nın müsrif kişiliği olduğu iddia ediliyor. Emina Sandal, 15 Ocak 1982 tarihinde Sırbistan’ın Novi Pazar kentinde dünyaya geldi. 13 Ocak 2008 tarihinde Mustafa Sandal ile dünya evine giren şarkıcının; 8 Ağustos 2008 tarihinde Yaman adında (Balkan ülkelerinde Jaman olarak bilinen) bir oğlu olmuştur. Detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

EMİNA SANDAL-MUSTAFA SANDAL BOŞANIYOR MU?

Sabah’tan Bülent Cankurt’un haberine göre, ünlü popçuyu, eşiyle boşanmaya iten sebebin ise Emina’nın müsrif kişiliği olduğu söyleniyor. Uzun süredir ayrılacakları konuşulan ama her defasında bu iddiayı yalanlayan MustafaEmina Sandal çiftiyle ilgili son durumu öğrendim. Konuşulanlara göre Mustafa Sandal, yaklaşık 5 ay önce, eşiyle yaşadığı evden ayrılmış.

Ayrılma nedeni ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Musti, Ernina Sandal’ın müsrifliğinden bunalmış. Özellikle Çubuklu Vadi Evleri’ndeki villalarında her yıl yapılan Dekorasyon değişikliği Sandal’ı bezdirmiş.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler