Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz'ın kürkü gerçek mi?

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’ın kürkü gerçek mi?

Şu sıralar İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yapan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kürk giyerek çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Durmaz’ın kürkü sosyal medyada olay yarattı. Takipçiler “Kürkü gerçek mi?” sorusunu soruyor. Detaylar haberimizde…

Sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar ve videolar ile ünlenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, her yaptığı ile olay yaratmayı başarıyor. Durmaz şimdi de kürkü ile olay oldu.

Gerçek kürk giyenler katildir, gerçek kürk giymeyin!

Hayvanlara ciddi zarar verilerek elde edilen kürkler, son zamanlarda birçok kişi tarafından tepki görüyor. Sırf kürkü için bir canlının yok edilmesi, insanların tepkisine neden oluyor. Özellikle sosyal medya üzerinden gerçek kürk giyenlere eleştiri yapılıyor. Birçok ünlü isim de dahil olmak üzere “Gerçek kürk giymeyin, gerçek kürk giyenler katildir.” çağrısında bulunuluyor. Çok sayıda ünlü isim gerçek kürk giymesi ile eleştirilmiş, halkın tepkisini çekmişti.

Kerimcan Durmaz’ın kürkü gerçek mi?

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, son paylaşımında kürk giyerek poz verdi. Durmaz’ın kürkünü görenler “gerçek mi?” sorusunu sordu. Henüz kürkün gerçek olup olmadığı bilinmese de görenler Kerimcan Durmaz’a tepki gösterdi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile fenomen haline gelen Kerimcan Durmaz, DJ’liğin yanı sıra bu aralar İşte Benim Stilim isimli moda programında jüri koltuğunda oturuyor. Çok sayıda takipçisi bulunan Durmaz, her yaptığı ile olay yaratmayı başarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler