Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu İçerde !!!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu İçerde !!!

Ünlü Oyuncu İçerde .Pazartesi akşamları Show TV ekranların yayınlanan ve reytinglerde birinci sıralarda yer alan  İçerde dizisinin kadrosuna  güzel ve başarılı oyuncu Tuba Ünsal dahil oluyor.
Show TV’de yayınlanan başrolünde Çağatay Ulusoy, Bensu Soral ve Aras Bulut İynemli’yi yer aldığı İçerde dizisine yeni oyuncu olarak katılan Tuba Ünsal dizinin izleyenleri heyecanlandıracağa benziyor . Diziye güzeller güzeli oyuncunun katılıcağını öğrenen hayranları bu habere çok sevindi.
tuğba ünsal içerde

TUĞBA ÜNSAL DA “İÇERDE”

İçerde dizisinin 22. bölümü fragmanı yayınlandı. Fragmanda ünlü oyuncunun diziye dahil olduğu görülüyor,Tuba Ünsal’ın henüz hangi rolle karşımıza çıkacağı belli olmazken ünlü oyuncu fragman yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya hesabından  22.bölümün fargmanını paylaşarak “🎉🎉🎉 #İçerde dizi ekibine dahil oldum🙏🏻☺Çok heyecanlı😌”açıklamasında bulundu.

tuğba ünsal içerde

Tuba Ünsal  daha sonra Çağatay Ulusoyla olduğu kareleri birleştirerek “My partner in crime “notuyla bir fotoğraf daha paylaştı.

tuğba ünsal içerde

 22. BÖLÜM FRAGMANI

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni “İçerde” dizisinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda güzel oyuncu Tuba Ünsal’ın diziye dahil olduğu görüldü. İçerde yeni bölümde Mert ailesini bulmak için gözünü karartıyor ve “Baba” dediği Celal’e silah çekiyor. Öte yandan Celal ise Sarp üzerinden başka bir oyun gerçekleştiriyor.

MERT AİLESİNİ BULMAK İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALDI

Fragmandaki önemli gelişmelerden, Mert’e geçen bölümde “Celal’i öldür aileni al” yazılı not gelmişti. Mert’in bundan sonra kafası karıştı. Mert yeni bölüm fargmanında Celal Baba’ya silah doğrultarak “ailemi bulmak için her şeyi yaparım” diyor.

SARP’IN ASIL TESTİ ŞİMDİ BAŞLIYOR

Celal Baba, Sarp’ın, kızını sevdiğini öğrenince deliye dönmüş onu öldürmek istemişti. Yeni bölüm fragmanında da Celal Baba “asıl testin şimdi başlıyor Sarp” diyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler