Ana SayfaDedikoduKerem Bürsin'den Olay İtiraf: " Los Angeles'ta Günlüğü 75 Dolara O İşi...

İlgili Postlar

Kerem Bürsin’den Olay İtiraf: ” Los Angeles’ta Günlüğü 75 Dolara O İşi Yaptım”

Sinema oyuncusu İbrahim Selim’in YouTube’da sevilerek izlenilen programının son konuğu yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin idi. Başarılı oyuncu hem cesur itirafları hem de pozitif davranışlarıyla yankı uyandırdı. Babasının işleri nedeniyle uzun süre yurt dışında yaşayan Bürsin, ABD’de günlüğü 75 dolara şoförlük yaptığını söyledi. İşte samimi itiraflar Haberimizde…

Kerem Bürsin “Maço Değilim ama Geçmişte Hatalarım Oldu”

Kerem Bürsin’den Olay İtiraf: ” Los Angeles’ta Günlüğü 75 Dolara O İşi Yaptım”

Babasının işleri sebebiyle uzunca bir süre ülke dışında yaşamak durumunda kalan 34 yaşındaki Kerem Bürsin, özel hayatıyla ilgili duyulmayanları tek tek anlattı.

Son zamanlarda rol partneri Hande Erçel ile yaşadığı aşkla magazinde yer alan yakışıklı oyuncu Amerika’dayken sarhoş olduğunda soyunduğunuda itiraf etti..

“Günlüğü 75 Dolara Yaptım”

İşte başarılı oyuncu Kerem Bürsin’ in açıklamalarından satır başları;

“Günlüğü 75 dolar olan bir şirkette oyuncuları taşıdım. Yurt dışından gelen oyuncuları gitmek istedikleri yerlere götürdüm. ‘Margot Robbie gelecek’ dendi kimdir bilmiyorum o dönemde ünlü değil. Audition çekimi için gelecek. Sonra biz Margot ile iki hafta boyuncu yakın olduk. Sonra gitti, tekrar geri geldi daha sonra da ünlü oldu” dedi.

Hande Erçel’den Kerem Bursin İtirafı

“Babam Oyuncu Olmamı Hiç İstemedi…”

“Çocukluğum hep yurt dışında geçti. Sürekli yeni bir hayat kuruyorduk. Avantajı şuydu; dünyanın neresinde olursan ol insan kalıbı aynı! Endonezya’yı evim gibi hissediyordum. En uzun kaldığım yer ise İstanbul oldu. Amerika’da 11 sene kaldım…….

……Boston’da pazarlama iletişim bölümünü bitirdim. Bir güvence, sigorta gibi düşünün o bölümü bitirmemi. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi, annem gizliden destekledi.”

“Lisedeyken müzik grubum vardı. Hayatım müzikti! Hafta sonları konser veriyorduk, üniversiteye gitmemeye karar vermiştim ‘müzik yapacağım’ diye.”

Kerem Bursin kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler