Ana SayfaKimdirKerem Arslanoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Kerem Arslanoğlu Kimdir?

“Kurşun” dizinin sevilen oyuncusu Kerem Arslanoğlu kimdir? Kerem Arslanoğlu kaç yaşında? Kerem Arslanoğlu aslen nereli? Kerem Arslanoğlu dizileri neler? Kerem Arslanoğlu filmleri neler? Kerem Arslanoğlu hangi burç? Kerem Arslanoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Kerem Arslanoğlu Kaç Yaşında? Kerem Arslanoğlu Aslen Nereli? Kerem Arslanoğlu Hangi Burç?

Kerem Arslanoğlu, 9 Kasım 1989 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Kerem Arslanoğlu, Akrep burcudur.

Kerem Arslanoğlu Kimdir?

Kerem Arslanoğlu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri tiyatro eğitimi alan Kerem Arslanoğlu liseden mevzun olduktan sonra “Kadir Has Üniversitesinde Oyunculuk ve Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. Okul yıllarında birçok tiyatro oyununda yer alan Kerem Arslanoğlu ilk olarak 2010 senesinde Fox ekranlarında yayınlanan “Arka Sıradakiler” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir.

Ardından 2012 senesinde “Farklı Desenler” dizisinde yer alan Kerem Arslanoğlu, 2013 senesinde “Nizama Adanmış Ruhlar” dizisinde canlandırdığı polis karakteriyle izleyicisinden tam not almayı başararak büyük bir çıkış yakalamıştır. Dizi kariyerine devam ederken bir yandan da tiyatro oyunlarında yer alan Kerem Arslanoğlu, 2015 senesinde çekilen “Son Mektup” filmi ile beyaz perdedeki yerini almıştır. 2019 senesinde Fox ekranlarına damgasını vuran “Kurşun” dizinin başarılı kadrosu arasında yer alan Kerem Arslanoğlu hem tiyatro sahnesindeki, hem de dizi ve filmlerde sergilediği oyunculukla sevilen oyuncular arasında yer almaktadır.

Kerem Arslanoğlu Dizileri

  • 2019 – Kurşun
  • 2013 – Nizama Adanmış Ruhlar
  • 2012 – Bulutların Ötesi
  • 2012 – Farklı Desenler
  • 2010 – Arka Sıradakiler

Kerem Arslanoğlu Filmleri

  • 2015 – Son Mektup
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler