Ana SayfaKimdirHafize Balkan Kimdir?

İlgili Postlar

Hafize Balkan Kimdir?

“Kurşun “dizisinin sevilen oyuncusu Hafize Balkan kimdir? Hafize Balkan kaç yaşında? Hafize Balkan dizileri neler? Hafize Balkan filmleri neler? Hafize Balkan aslen nereli? Hafize Balkan hangi burç? Hafize Balkan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Hafize Balkan Kaç Yaşında? Hafize Balkan Aslen Nereli? Hafize Balkan Hangi Burç?

Hafize Balkan 1 Ocak 1982 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Hafize Balkan Oğlak burcudur.

Hafize Balkan Kimdir?

Hafize Balkan eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarından beri tiyatro eğitimi alan Hafize Balkan eğitimini bu alanda tamamlamış ve uzun yıllar boyunca tiyatro sahnelerinde izleyicisiyle buluşmuştur. “Şahika Tekand Stüdyo” oyuncularından olan Hafize Balkan oyunculuğunun yanı sıra pek  çok oyunda yönetmen yardımcılığı yapmıştır.

İlk olarak 2012 senesinde çekilen “Zerre” filmiyle beyaz perdede izleyicisiyle buluşan Hafize Balkan, ardından 2013 senesinde “Tutsak” dizinde yer almıştır. Ardından 2015 senesinde “Kara Ekmek” dizisiyle yeniden ekran karşına geçen Hafize Balkan, aynı sene “Muhteşem Yüzyıl: Kösem” ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Bu sene Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Kurşun” dizisinde yer alan Hafize Balkan, dizideki performansıyla izleyicisini kendine hayran bırakmıştır. Ekranlardaki kariyerine devam eden Hafize Balkan aynı zamanda tiyatro oyunlarına da ara vermeden devam etmektedir.

Hafize Balkan Dizileri

  • 2019 – Kurşun
  • 2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem
  • 2015 – Kara Ekmek
  • 2013 – Tutsak

Hafize Balkan Filmleri

  • 2012 – Zerre
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler