Ana SayfaKimdirAhmet Şeninak Kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Şeninak Kimdir?

“Kurşun” dizisinin sevilen oyuncusu Ahmet Şeninak kimdir? Ahmet Şeninak kaç yaşında? Ahmet Şeninak dizileri neler? Ahmet Şeninak filmleri neler? Ahmet Şeninak aslen nereli? Ahmet Şeninak hangi burç? Ahmet Şeninak hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken  her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ahmet Şeninak Kaç Yaşında? Ahmet Şeninak Aslen Nereli? Ahmet Şeninak Hangi Burç?

Ahmet Şeninak 1 Ocak 1992 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Ahmet Şeninak Oğlak burcudur.

Ahmet Şeninak Kimdir?

Ahmet Şeninak eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Ahmet Şeninak, liseden mevzun olduktan sonra “Maltepe Ünisversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü”nü kazanmıştır. Okul yıllarında çeşitli tiyatro oyunlarında yer alan Ahmet Şeninak okuldan başarıyla mevzun olmuştur.

Profösyonel kariyerine 2019 senesinde vizyona giren “Bize Müsade” filmiyle başlayan Ahmet Şeninak’ın başarılı performansı çok sevilmiş ve ardından Ahmet Şeninak yine 2019 senesinde çekilen “Bir Nefes Daha” filmiyle beyaz perdede izleyicisiyle buluşmuştur. Sinema filmlerindeki başarısını dizilerde de devam ettiren Ahmet Şeninak, birkaç hafta önce Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Kurşun” dizisinin başarılı kadrosunda kendine yer edinmeyi başarmış ve canlandırdığı karakterle izleyicilerden tam not almıştır. Son dönemlerin parlayan isimleri arasında yer alan Ahmet Şeninak ilerleyen dönemlerde başarısıyla adından daha çok söz ettirecek isimler arasında şimdiden yer almayı başarmıştır.

Ahmet Şeninak Dizileri

  • 2019 – Kurşun

Ahmet Şeninak Filmleri

  • 2019 – Bir Nefes Daha
  • 2019 – Bize Müsade
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler