Ana SayfaKimdirEray Cezayirlioğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Eray Cezayirlioğlu Kimdir?

“Kurşun” dizisinin sevilen oyuncusu Eray Cezayirlioğlu kimdir? Eray Cezayirlioğlu kaç yaşında? Eray Cezayirlioğlu aslen nereli? Eray Cezayirlioğlu dizileri neler? Eray Cezayirlioğlu filmleri neler? Eray Cezayirlioğlu hangi burç? Eray Cezayirlioğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazık.

Eray Cezayirlioğlu Kaç Yaşında? Eray Cezayirlioğlu Aslen Nereli? Eray Cezayirlioğlu Hangi Burç?

Eray Cezayirlioğlu 1 Ocak 1986 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Eray Cezayirlioğlu, Oğlak burcudur.

Eray Cezayirlioğlu Kimdir?

Eray Cezayirlioğlu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri tiyatro eğitimleri alan ve çeşitli tiyatro oyunlarında sahne alan Eray Cezayirlioğlu, liseden mevzun olduktan sonra oyunculuk eğitimine devam etmiştir. Kariyerine ilk adımı tiyatro sahnelerinden atan Eray Cezayirlioğlu genç ve başarılı oyuncular arasında yer almaktadır.

2016 senesinde oynadığı “Berisisa” ve “Jenifer’in Düğünü” oyunlarıyla adından büyük bir övgüyle söz ettiren Eray Cezayirlioğlu, “Berisisa” oyunu ile 2016 senesinde “Rotari Tiyatro Ödülleri”nde “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” seçilmiştir. Başarılı oyuncusu bu sene çekilen “Yuva” filmi ile beyaz perdedeki yerini almış ve ardından Fox ekranlarında yayınlanan “Kurşun” dizisiyle ekran karşısına geçiştirmiştir. Eray Cezayirlioğlu’nun dizideki performansı izleyenler tarafından çok beğenilmiştir.

Eray Cezayirlioğlu Dizileri

  • 2019 – Kurşun

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler