Ana SayfaKimdirKendi Kimdir?

İlgili Postlar

Kendi Kimdir?

Son dönemde  Sevişelim mi? Dövüşelim mi şarkıcı ile dikkatleri üzerine toplayan Kendi Kimdir? Kendi Nerede Doğdu? Kendi Aslen Nereli? Kendi Hangi Burç? Kendi’nin Albümleri Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Kendi Nerede Doğdu? Kendi Aslen Nereli? Kendi Hangi Burç?

Kendi 4 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Kendi Aslen İstanbulludur. Kendi Kova burcudur.

Kendi Kimdir?

Gerçek adı Nuray Ülker olan “Kendi” klasik bale eğitimi almaya başladı. 1 yıl piyano eğitimi aldı, Lisedeyken 4 sene bateri çaldı, Pera güzel Sanatlar’da piyano dersleri aldı. Voleybol ile ilgilendi. Kendi, Şan dersleri aldı.

Sahne ismini ünlü çizgi film “Şeker Kız Candy’den almıştır. Kendi, 2009 yılında “Aksi Single” albümüyle müzik dünyasına adım attı. Kendi, daha önce modellik ve Number 1 TV’de VJ’lik yaptı.Kendi başarılı şekilde birçok reklam filmlerinde, dizilerde oynadı. Hey Girl’ün kapak kızı yarışmasında da ilk 10’a kalmayı başardı.

Kendi, 14 yaşındayken “Aşkına Eşkıya” dizisinde rol aldı. Kendi 15-16 yaşlarında “Gurbet Kadınları”nda rol aldı. Sonra da “Cennet Mahallesi”dizisinde oynadı. Kendi, “Evcilik Oyunu” yarışmasında görev aldı.

Kendi 2015 yılında ise Kovuldum adlı albüm ile müzik eleştirmenleri tarafından tam not almıştır. Kendi Pembe rengine düşkünlüğü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Kendi’nin Pembe takıntısı vardır, evi pembe, arabası pembedir. Güzel şarkıcı Kendi, fiziği ve güçlü sesi ile hayranları tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Kendi’nin Albümleri Neler?

2009 – Aksi Single

2010 – Havalar Güzel

2011 – Postmodern

2013 – Aşka İnanmaz

2014 – Oh Oh

2015- Kovuldum

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler