Ana SayfaKimdirEray Yasin Işık Kimdir?

İlgili Postlar

Eray Yasin Işık Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Mahmut’u Eray Yasin Işık kimdir? Eray Yasin Işık Nerelidir? Eray Yasin Işık Burcu? Eray Yasin Işık Biyografisi ve  oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Eray Yasin Işık Nereli? Eray Yasin Işık Kaç Yaşında? Eray Yasin Işık Hangi Burç?

Eray Yasin Işık, 1 Ocak 1986 yılında Çankırı’da dünyaya gelmiştir. 32 yaşında olan oyuncu Kova Burcu’dur.

Eray Yasin Işık Kimdir?

Eray Yasin Işık, 1995 senesinde Çankırı Sanat Merkezi’nde tiyatroya başladı. Daha Sonra İstanbul’a yerleşip Sanat Işığı Tiyatro Topluluğu’nda çocuk oyunlarında rol aldı. Profesyonelliğe Tuncay Özinel Tiyatrosu ile ilk adımını attı. İstanbul Hayal Perdesi’nde Karagöz ve Kukla çalışmalarında yer almıştır. Marmara Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olmuştur.

Eray Yasin Işık, bir çok özel tiyatroda oyuncu ve yazar olarak görev almıştır. Eray Yasin Işık, Kurduğu Mum Işığı Tiyatrosu ile Geleneksel karagöz oyunları, ortaoyunları, kukla gösterileri yazdı, oynadı ve yönetti. Hayali olarak karagöz gölge oyununu sergiledi, çıraklar yetiştirdi ve büyük gösterilere imza attı. Seksenler ve Çocuklar Duymasın dizilerinin yazar ekibinde bulundu ve oyuncu Keşke Hiç Büyümeseydik projesinin de hem senaristlerinden biridir hem de karakter canlandırmaktadır.

Eray Yasin Işık, şuan Show TV ekranlarında henüz ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmuş Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Mahmut karakterinde rol almaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler