Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'a 2 Milyon TL'lik Hediye Mi Aldı?

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal’a 2 Milyon TL’lik Hediye Mi Aldı?

5,5 ay önce anne olan Sinem Kobal, “Kızınız Lalin size mi, yoksa babası Kenan İmirzalıoğlu’na mı daha çok benziyor?” sorusuna ne yanıt verdi? Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’a 2 milyon TL’lik hediye mi aldı?

Annesiyle Karar Verir

İmirzalıoğlu, herhangi bir sosyal medya hesabı kullanmaması ve gazetecilerin, “Kızınız Lalin için bir sosyal medya hesabı açma planınız var mı?” sorularına yanıt verdi. Ünlü oyuncu, Annesi ile beraber verecekleri bir karar ancak daha yaşı ufak. Kendisi kullanana kadar açma taraftarı değilim. Benim hesabımı soracak olursanız da ben sosyal medyayı pek sevmiyorum. Bu sebeple kullanmıyorum dedi.

Kenan İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor!”

Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz haftalarda kızıyla ilgili, Genel olarak annesine benziyor ama içerden bir Kenan bakıyor ifadelerini kullanmıştı. Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da sözlerine ekleyen İmirzalıoğlu, Çok şükür sağlığı ve keyfi yerinde. Sinem, nazar değmesin muhteşem bir anne oldu. Böyle de devam eder diye düşünüyorum demişti.

Kıskanmıyor Değilim

Daha önce de samimi bir itirafta bulunan Kenan İmirzalıoğlu, şunları söylemişti:

Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa anne, anne diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da anne diyecek, baba diyeceğini sanmıyorum.

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal’a 2 Milyon TL’lik Hediye Mi Aldı?

Geçen ekim ayında kızı Lalin’i kucağına alan Sinem Kobal, yakın dostu Burçin Terzioğlu ile Etiler’de görüntülendi. Doğum kilolarından kısa sürede kurtulan Kobal, güzelliğiyle göz doldurdu. Son olarak bir dijital platform için çekilen “Hükümsüzler” isimli dizide başrol oynayan Burçin Terzioğlu, projenin devamının çekileceğini açıkladı. Sinem Kobal zamanının büyük bir kısmını 5,5 aylık olan bebeği Lalin’e ayırdığını söyledi. Kobal kızı Lalin’in babası Kenan İmirzalıoğlu‘ndan çok, kendisine benzediğini anlattı.

Ünlü oyuncu bebeği için bakıcı tutmadığını ifade etti. Sinem Kobal setlere dönmeyi şimdilik düşünmediğini belirtti. Ünlü oyuncu “Lalin’le ilgili reklam teklifi gelirse kabul eder misiniz?” sorusuna yanıt vermek istemedi. Öte yandan Sinem Kobal 2 milyon TL değerindeki 2021 model yeni arabasıyla dikkat çekti. Kobal’a “Araba eşinizden doğum hediyesi mi?” diye soruldu.

Sinem Kobal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler