Ana SayfaDünyaKars'tan Kim Kardashian'a tepki: Onu kabul etmiyoruz!

İlgili Postlar

Kars’tan Kim Kardashian’a tepki: Onu kabul etmiyoruz!

Karslılar, Kim Kardashian’a tepki gösterdi. Dedelerinin Kars ve Erzurum’da yaşadığını iddia eden Kardashian’a Kars Karakale köylülerinden sert tepki geldi. Karslılar, ünlü Amerikan yıldızını kabul etmediler. Detaylar haberimizde…

Kim Kardashian Kars’ta reddedildi

İngiliz Daily Mail gazetesi, bir araştırma yaparak Kim Kardashian’ın soyağacını çıkarmış ve ünlü Amerikan yıldızının Kars Karakale olduğunu iddia etmiş. Kim Kardashian’ın memleketlerinden olduğunu iddia etmesinin kendileri için hiçbir şey ifade etmediğini dile getiren Kars Karakale köylüleri, “Kim Kardashian’ın buralı olabilmesi için önce insanın soy kütüğünü bilmesi gerekir. Bu topraklarda birçok insan yaşamış olabilir. Ama insanın önce vatanı, doğduğu yerdir. Yaşadığı yerdir, öldüğü yerdir. Kim Kardashian, ne burada doğmuş, ne burada yaşamış, ne burada ölmüştür, bu boş yalan bir sözdür. Hiç kendisini yormasın, o buralı olamaz, biz kesinlikle onu kabullenmiyoruz. O bizim köylümüz değildir.” dedi.

Hoşuna gitmiş, ondan akrabamız demiş

Ercan Ulunyege, Muammer Çopur’un Kardashian’ın 4 kuşak öncesinden kuzeni olduğu söylemlerini doğrulamayarak Çopur’un genç olduğunu, Kim Kardashian’ın hoşuna gitmiş olabileceğini ve ondan böyle bir cümle kullandığını ifade etti. Ulunyege, “Öyle bir şey yoktur, tanımıyoruz, alakası yoktur. Kars’ın Karakale’si var ama kaç tane Karakale var, kazaları da var. Belki kazalarındandır. Burada yok, hayır kanıtı var mı elinde? 1915’te gitmişler, eğer bir tane genç söylemişse, o da kız hoşuna gitmiştir, Kim Kardashian manken mi ne? Hoşuna gitmiş ondan dolayı demiş bizim akrabamızdır.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler