Ana SayfaDünya35 yaşındaki güzel büyükanne isyan etti: En çok Türkiye’den geliyor!

İlgili Postlar

35 yaşındaki güzel büyükanne isyan etti: En çok Türkiye’den geliyor!

İngiliz basınının gündemine en seksi büyükanne olarak oturan Carrie Hilton, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç yaşı ve güzelliği ile dikkat çeken Hilton, “Sosyal medyadan İspanyol, Türk ve Yunan erkekleri mesaj yağdırıyor.” dedi. İşte seksi büyükannenin açıklamaları…

İngiltere’nin en seksi büyükannesi

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınının gündemine İngiltere’nin en seksi büyükannesi olarak damga vuran Carrie Hilton, Daily Mail’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mesajlar genelde İspanya, Türkiye, Yunanistan ve hatta Tayland’dan

Instagram üzerinden takipçilerinden çok sayıda mesaj aldığını ifade eden Hilton, “Bazıları benimle çıkmak istiyor veya benim ne kadar seksi olduğumu söylüyor. Hatta bazıları işi abartıp benimle evlenmek istediklerini bile dile getiriyor. Bu mesajlar genelde İspanya, Türkiye, Yunanistan ve hatta Tayland’dan geliyor.” dedi.

Bu fotoğraf ve mesajları çok seviyorum

Bazı sosyal medya kullanıcılarının çıplak ve cinsel içerikli mesaj ve fotoğraflar attığını belirten Carrie Hilton, “Dürüst olmak gerekirse bu fotoğraf ve mesajlar gururumu okşuyor. Bunları çok seviyorum, sonuçta bir büyükanneyim ben de.” Ancak, bir erkek arkadaşı olan Hilton, zaman zaman bu mesajlardan sıkıldığını ifade etti.

17 yaşındaki kızı doğum yaptı, en genç büyükanne oldu

Henüz 35 yaşında olan Carrie Hilton, geçtiğimiz günlerde 17 yaşındaki kızı Clarice’in Jessica isimli bir bebek dünyaya getirmesi ile birlikte İngiltere’nin en seksi büyükannesi seçildi. Kickboks yapan Hilton, birbirinden seksi pozları ile sosyal medyada fenomen haline geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler