Ana SayfaDizilerKardeşlerim Dizisinin 35. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kardeşlerim Dizisinin 35. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim dizisinin son bölümünde; Emel, ufak bir sıyrıkla kurtulur. Evin sahibi kadın Emel’i görmek için evlerine gelir. Onların kaldığı evi ve kimseleri olmadığını görünce kadın Emel’i evlatlık almak ister. Ömer ile Asiye, Emel’i çok seven kadına evlatlık verecek mi? Şengül, Ayla’nın evinde hizmetçilik yapmaya devam eder. Ayla, kocasının Suzan’ın evine gidip geldiğini Şengül’den öğrenir. Kardeşlerim 35. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Cumartesi Dizileri 2021

Kardeşlerim Dizisinin 35. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kardeşlerim dizisi, yılbaşı dolayısıyla yanınına bir hafta ara verdi. Sevilen dizi, 35. yeni bölümüyle 8 ocak 2022 cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer ile Asiye, Emel’in rahat etmesi için onu seven aileye evlatlık vermeyi kabul edecek mi?

KARDEŞLERİM 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nebahat, Orhan’ın yanlışlıkla itmesiyle balkondan aşağı düşüp yaralanıyor. Akif, hemen Nebahat’i hemen hastaneye kaldırıyor. Nebahat, ameliyata alınıyor. Doruk, annesinin Orhan’ın yüzünden ölümle pençeleştiğini duyunca onların üzerine yürüyor. Tartışma büyüyünce Asiye ile Doruk’un arası açılıyor.

Akif, Orhan’ın müdürlük yaptığı dönemde bir yolsuzluk olduğunu, onunla tartışırken Nebahat’in itildiğini ve düştüğü yalanını uyduruyor. Orhan, kendisini bu konuda savunamıyor. Nebahat, bir hafta sonra hastaneden çıkıyor. Bu arada Orhan’ın ağzını bıçak açmıyor. Olanları kimseye anlatamıyor.

Gidip okuldan istifa ediyor. Kaan ile Doruk, birlikte olup Ömer ve kardeşlerine karşı cephe alıyor. Oğulcan, Harika ile figüranlık yapıp onun okul parasını denkleştirmek için uğraşıyor. Resül, Suzan ile Harika’nın konuşmalarına şahit oluyor. Durumu anlayınca okulun ortağı olduğunu ve Harika’nın ücretsiz okuyacağını Suzan’a söylüyor.

Harika, durumu öğrenince havalara uçuyor. Ömer Asiye’yle birlikte, Cemile’yi Tolga hakkında uyarmak için onun yanına gidiyor. Tolga, Ömer çalışırken yanına gidiyor ve çalıştığı yeri dağıtıyor. Onu yirmi altı bin liralık borcun altına sokuyor. Mazlum, Talya’nın İzmir’e taşınmasıyla evini satıp Ömer’in o borcunu kapatıyor.

Talya’nın yakınında olmak için İzmir’e taşınmaya karar veriyor. Ayla, Şengül’e eziyet etmek için evine temizliğe alıyor. Asiye, temizlik yapmaya bir eve gidiyor. Evin hanımı, Asiye ve Emel’e çok iyi davranıyor. Asiye’ye, eşiyle şehir dışına çıkacaklarını söylüyor ve işi bitince kapıyı kapatıp çıkmalarını istiyor.

Emel, hasta olduğu için uyuya kalıyor. Ömer, onları almak için eve geliyor. Emel’i beklerken onlarda uyuyakalıyor. Aile, uçağı kaçırınca eve dönüyor. Adam Ömer’i hırsız zannedip silahını çekiyor. Ömer, engellemeye çalışırken silah patlıyor ve Emel yaralanıyor.

Kardeşlerim 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emel Evlatlık Verilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler