Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 4. Bölüm Ön İzleme Geldi 3. Bölümde Yıldırım ve Umay...

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 4. Bölüm Ön İzleme Geldi 3. Bölümde Yıldırım ve Umay Karşılaşıyor!

Kardeş Çocukları dizisi 3. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ümran, Hayat’a kavuşuyor ama Hayat eski Hayat değildir çok değişmiştir. Kardeş Çocukları 4. bölüm Ön İzleme geldi 3. bölümde Yıldırım ve Umay karşılaşıyor.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Kardeş Çocukları 3. Bölümde Yıldırım ve Umay Karşılaşıyor!

Kardeş Çocukları dizisi 3. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ümran, Hayat’a kavuşuyor ama Hayat eski Hayat değildir çok değişmiştir. Kardeş Çocukları 4. bölüm Ön İzleme geldi 3. bölümde Yıldırım ve Umay karşılaşıyor.

4. Bölüm Ön İzleme yayınlandı!

Kardeş Çocukları 3. Bölümde yaşananlar!

 

Ümran ileUmay yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geliyor. Ümran ile Umay tartışmaya başlıyor Reşat’ın gelmesi ile tartışma bitiyor. O sırada kızların dışarı olduğu haberi geliyor. Ümran telaşlanıyor. Hayal’in telaşla eve gelip Hayat’ın kayıp olmasını söylemesi ile durum daha da karışıyor. Ümran, Umay’a saldırıyor ve ‘kızımı sen kaçırdın’ diye bağırıyor. Tam o sırada Hayal eve geliyor.

Anne kız birbirlerine sarılıp uzun uzun ağlıyorlar. Ümran kızına eşyalarını toplamasını söylüyor. Hayat annesine teyzesi hakkında hesap soruyor. Ama Ümran onun hesap sormadan onunla gelmesini istiyor. Hayat içeri girip ‘bu kadar’ diyerek Hayal’e veda ediyor.

Cemal,  öldü süsü verilerek hapishaneden kaçırılıyor. Hayat ve annesi köye dönüyor. Döndüklerinde Cemal’in öldüğü haberini alıyorlar. Hayat bir yıl boyunca yaşadıklarının acısını annesinden çıkarıyor.

Ertesi gün köyden komşular ziyarete geliyor. Hayat teyzesinin aldığı kıyafetleri giyip dışarı çıkmaya hazırlanıyor. Hayat’ı bu halde gören Ümran arkasından baka kalıyor. Hayat, Cemal’in yasını tutmayacağını söylüyor. Ayrıca mahkemeye gidip babasının soyismini değiştireceğini söylüyor. Eve gelince komşularının dedikodularını duyuyor ve hepsini evden kovuyor. Ümran, Hayat’ın kıyafetlerini toplayıp çöpe atıyor.

Hayal, Volkan takıntısı yüzünden intihar girişiminde bulunuyor. Yıldırım’ın hastanesine götürülüyor. Umay, kızının o hastaneye götürülmesinden rahatsız oluyor. Hayal hastaneden çıkınca Hayat’ı ve teyzesini istediğini söylüyor babasına. Umay ve Reşat köye gidip Hayat’ı geri getiriyorlar. Ümran engel olmaya çalışsa da Hayat kararını vermiştir. Reşat’ın sürekli sol kolunun ağrımasından endişe duyan Volkan, Yıldırım’ı eve çağırıyor. Yıldırım ile Umay yıllar sonra karşılaşıyorlar.

Kardeş Çocukları 3.Bölüm 2.Fragman Geldi Hayat Annesine Ağır Konuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler