Ana SayfaÜnlülerKarantinada Olan Songül Karlı, Salonunun Ortasında Bakın Ne Yaptı?..

İlgili Postlar

Karantinada Olan Songül Karlı, Salonunun Ortasında Bakın Ne Yaptı?..

Yaklaşık bir ay önce solunum güçlüğü ve tansiyon sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Songül Karlı, taburcu olduktan sonra karantina günlerini evinde geçiriyor. Salgın dolayısıyla evinden çıkmayan ünlü şarkıcı spor yapmak için evinde ip atladı. Evinin salonunun tam ortasında ip atlayan Songül Karlı, bu anları Instagram hesabından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu. Detayları Haberimizde..

Songül Karlı Apor Topar Neden Hastaneye Kaldırıldı!..

Karantinada olan Songül Karlı, Salonunun Ortasında Bakın Ne Yaptı?..

Bir dönem söylediği şarkılarla, sunuculuğunu yaptığı programlarla televizyonun en vazgeçilmez ünlülerinin başında gelen Şarkıcı Songül Karlı, bir kaç hafta önce düşük tansiyon ve solunum güçlüğü sebebiyle hastanelik olmuştu. Şimdilerde ise sağlığına kavuşan güzel şarkıcı, tüm dünyada ki korona virüs salgınından önlem almak amacıyla tüm vaktini evinde geçiren ünlülerinde arasında geliyor. Songük Karlı, evindeki eğlenceli anları da sosyal medya hesabı üzerinden evde kalan takipçileri için paylaştı.

Songül Karlı Kimdir?

Karantinada olan Songül Karlı, evinin salonunda ip atladı

Songül Karlı; “Spora Devam Canım Hocam”

Geçirdiği zor günlerden sonra spor yapmaya ve sağlıklı beslenmeye kendini adayan Songül Karlı, karantina dolayısla kendi evinde egzersiz yapmaya başladı. Aynı zamanda sosyal medya sayfalarını da aktif kullanan ünlü şarkıcı, spor hocasıyla online ders yaptı ve bu paylaşımına “Spora devam canım hocanm” mesajıyla yayınladı.

 

İşte Songül Karlı’nın İp Atladığı O Paylaşımı;

 

Karantinada olan Songül Karlı, evinin salonunda ip atladı

Karantinada olan Songül Karlı, evinin salonunda ip atladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler