Ana SayfaÜnlülerErkan Petekkaya'dan Zehir Zemberek Sözler Söyleyen Nurgül Yeşilçay'a Cevap Gecikmedi!!!..

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’dan Zehir Zemberek Sözler Söyleyen Nurgül Yeşilçay’a Cevap Gecikmedi!!!..

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, Önceki gün Korona virüs salgınına rağmen ara vermeyen dizisinin setinde ekip arkadaşlarıyla ‘Oy korona’ adlı şarkıyı söyleyen oyuncu Erkan Petekkayı’yı “Salaklık zararlı” diyerek eleştirmişti. Nurgül Yeşilçay’ın tepkisi hakkında ilk defa konuşan Erkan Petekkaya nasıl cevap verdi.. Detaylar Haberimizde..

Nurgül Yeşilçay’dan korona şarkısını söyleyen Erkan Petekkaya’ya zehir zemberek sözler

 

Erkan Petekkaya’dan Zehir Zemberek Sözler Söyleyen Nurgül Yeşilçay’a Cevap Gecikmedi!!!..

ATV kanalında yayınlanan Gel Dese Aşk adlı dizide başrol oynayan Erkan Petekkaya, koronavirüs salgını na rağmen diziye çekmeye devam ederek korona virüsüse karşı bir de video çekmişti. Dizi seti arkadaşlarıyla Oy Korona adlı şarkıyı söyleyen oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya da kısa sürede gündem olarak sert tepki çekti. Yakışıklı oyuncuya ilk tepki de eski rol arkadaşı oyuncu Nurgül Yeşilçay’dan geldi. Günlerdir eleştirilerin hedefi olan Erkan Petekkaya, konuyla ilgili bugün sessiz kalmadı.

Erkan Petekkaya kimdir ?

erkan petekkaya nurgül yeşilçay kavga, nurgül yeşilçay - Yaşam

 

Erkan Petekkaya; “Biz Sette Her Türlü Önlemimizi Aldık”

Oy Korona videosunun hemen ardından çok sayıda olumsuz tepki alan Erkan Petekkaya, bir kaç oyuncuların başlattığı linç kampanyasına pek de anlam veremediğini söyleyerek; “Biz sette her türlü önlemimizi aldık. Steril bir ortamda çalışıyoruz. Senaryo sayfa sayımız yarıya indi. Set çalışanlarının aileleri korkmasın. Hakaret etme zamanı değil. Birbirimizi sevmeye başlamalıyız. Herkes kendi kapısının önünü süpürecek. İşimi gücümü yapıyorum ve işim insanları eğlendirmek. Yapabildiğim yere kadar da yapacağım” dedi.

Nurgül Yeşilçay kimdir  ?

Sette 'Oy korona' şarkısıyla oynayan Erkan Petekkaya, kendisini eleştiren Nurgül Yeşilçay'a cevap verdi

Erkan Petekkaya'dan Nurgül Yeşilçay'a cevap - Son Dakika Magazin ...

 

Erkan Petekkaya; “Nurgül Bana Söylememiştir..”

Yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya, eski rol arkadaşı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın Twitter sayfasından yayınladığı paylaşım hakkında ise; “Uyuşturucu zararlı. Alkol zararlı. Salaklık zararlı. Adam sanmak daha zararlı. E ben anlattım bunları” paylaşımı hakkında konuşan Erkan Petekkaya, “Hiçbir şeyi takip etmiyorum. Nurgül’le tartışmam seneler öncesinde kaldı. Unutttuk, gitti, bitti. Bu açıklamasının benimle ne alakası var? Bana söylediğini düşünmüyorum” dedi.

 

Sette 'Oy korona' şarkısıyla oynayan Erkan Petekkaya, kendisini eleştiren Nurgül Yeşilçay'a cevap verdi

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler