Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar Bu Hafta Neden Yok? Dizinin 7. Yeni Bölümü Ne Zaman...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar Bu Hafta Neden Yok? Dizinin 7. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Kanunsuz Topraklar’ın yeni bölümünde; Gülfem, Davut’u bulmak için Kasapoğlu’nun çiftliğine gider. Davut, Gülfem’le yaşadığı evi öfkeden ateşe verir. Kasapoğlu, kızından Davut’un masum olduğunu ona ihanet edenin kendisi olduğunu itiraf eder. Asude, Ali’ye hamile olduğunu söyler. Gülfem’le hemen evlenmek ister. Ona ertesi gün nikahlarının olacağını ve o imzayı atacağını söyler. Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? Dizinin 7. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çarşamba Dizileri 2021

Kanunsuz Topraklar Bu Hafta Neden Yok?

Kanunsuz Topraklar, bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Dizinin reytingleri düşük olduğu için final yapacağı konuşuluyor. Ancak, kanal henüz net bir açıklama yapmadı. Kanunsuz Topraklar 7. yeni bölümüyle 17 kasım çarşamba günü ekrana gelecek.

İşte Kanunsuz Topraklar 7. bölüm 1. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Celal, abisine doğrulttuğu silahı ateşlemez. Davut, aldığı notla Rafet’le görüşür. Ona silahların Kasapoğlu’n da değil Ali’de olduğunu söyler. Daha sonra Davut’un konuşmalarından Kasapoğlu, jandarmanın Ali’nin evini arayacağını anlar.

Fikriye, gelip ablasına babasının kalp krizi geçirdiğini, Ali’nin onu tehdit ettiğini söyler. Gülfem, hemen onunla konağa döner. Malik, bir intihar mektubu yazıp gider. Kızları o intihar mektubunu okur. Babalarını bulup onu bu fikrinden vazgeçirir.

Gülfem, Ali’nin ayağına gidip ailesini ve Davut’u rahat bırakması karşılığında ne istiyorsa yapmaya hazır olduğunu söyler. Davut, Gülfem’in konakta olduğunu duyup oraya gider. Gülfem, babasının rahatsız olduğunu bir süre onun yanında kalmak istediğini söyler.

Daha sonra Ali’yle birlikte yemeğe çıkar. Ali onu, Asude’nin evine götürür. Orada Gülfem’e eziyet eder. Yerlere kuru yemiş döküp ona temizletir ve hatta ayakkabılarını sildirir. O gece Gülfem oradan kaçıp Fatma’nın evine gider.

Fatma, oğluyla konuşup Gülfem’i alıp İstanbul’a götürmesini ister. Kasapoğlu, Ali’nin evine silahları yerleştirir. Jandarma evde gelip arama yapar. Ancak silahlar bulunamaz. Celal, jandarma gelmeden önce silahların yerini değiştirir.

Ali, yine de göz altına alınır. Ama yüksek mevkiden kişiler jandarma komutanını arayıp Ali’nin hapisten çıkmasını sağlar. Gülfem, kendisini Ali’nin bulamayacağı bir yere saklanır. Fikriye, Davut’a ablasının yerini söyler. Zarife ise Gülfem’in yerini Ali’ye söyler.

Gülfem, Ali’yi kolundan yaralar. Davut’un geldiğini gören Ali, Gülfem’i bayıltıp yanına uzanır. Daha sonra Davut’la boğuşmaya başlar. O sırada jandarma gelir ve Davut’u Ali’yi öldürmeye teşebbüsten tutuklar. Davut, jandarmanın elinden kurtulup Gülfem’e birlikte kaçmayı teklif eder. Oda yapamayacağını Ali’nin kendisine sahip olduğunu söyler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler