Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Evi Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Evi Terk Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 19. yeni bölümüyle 11 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sedat Nalan’a, eğer kendisiyle evli kalırsa ona çok yazık olacağını yol yakından ayrılmalarının en doğrusu olacağını söyler. Nalan, yıkılmış bir vaziyette restorandan çıkar. Hayri, Nalan’ın ne kadar üzgün olduğunu görüyor ve onun yanından ayrılmaz. Camdaki Kız 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, evi terk ediyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Evi Terk Ediyor!

Camdaki Kız 19. bölüm 2. Fragmanında; Nalan, Sedat’ın kendisinden boşanmak istediğini öğrendikten sonra evi terk edip annesinin yanına gidiyor. Feride, Rafet’le konuşmaya gidiyor. Rafet, oğlunun Nalan’a döneceğini bu evliliğin bitmeyeceğini söylüyor. Selen, Nalan’ı eve döndürmek için uğraşıyor. Feride ise, Nalan’ın korsesini çıkarıp ona eski kuralları uygulamaya başlayacağını söylüyor.

İşte Camdaki Kız 19. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Sedat, gidip bir barda içmeye başlar. Orada bir kadınla tanışır. Barın sahibi Sedat’ı tanıyıp dışarıya gazetecileri çağırır. Sedat, tanıştığı kadınla birlikte bardan dışarı çıktığında gazeteciler tarafından görüntülenir. Gazetecileri gören Sedat, onların üzerine saldırır.

Onlarda boş durmayıp Sedat’ı darp ederler. Otele yerleşen Sedat, ertesi gün Cavit’le buluşur ve hisselerini ona satmak istediğini söyler. Cavit, Sedat’a bundan emin olup olmadığını sorar. Oda emin olduğunu söyledikten sonra Cavit hisseleri alır.

Nalan, Sedat’a ulaşamadığını onun iki gündür eve gelmediğini annesinden saklar. Feride, bir şeyler olduğunu anlayıp kızının yanına gelir. Rafet ile Gülcihan’ın bir şeyler sakladığını anlayan Feride, kızını kıstırıp ondan Sedat’ın iki gündür eve gelmediğini öğrenir.

Paraları aldıktan sonra Sedat Cana’yla buluşur. Cana’ya, birlikte yurt dışına yerleşmeyi teklif eder. Oda hemen valizlerini hazırlar. Kocası işten gelmeden evden çıkmak ister. O sırada kapı çalar ve Cana karşısında Feride’yi görür.

Feride, ondan Sedat’ın yerini sorar. O da bilmediğini söyler. Levent, Rafet’le konuşmaya gider. Rafet ona hakaret edip kovar. Levent, Selen’in yanına gidip ona babasının kararını kendisinden neden sakladığını sorar ve ona nasıl olsa babasıyla barışacağını söyleyip evi terk eder.

Muzo, Cavit’in yanına gidip ona Sedat’ın hisselerini aldığını bildiğini, eğer o hisseleri kendisine verirse Sedat’a verdiği paranın iki katını vereceğini söyler. Ama Cavit, bu teklifi kabul etmez. Nalan, Muzo’nun yanına gidip Sedat’la ilgili kendisinin bilmediği gerçeğin ne olduğunu sorar.

O da onun şirket hisselerini sattığını söyler. Sedat, Nalan’ı arayıp onunla buluşur. Feride, kızının Sedat’la buluşacağı yeri öğrenip oraya gider. Sedat, Nalan’ın çok temiz kalpli biri olduğunu kendisinin ona layık olmadığını ondan ayrılmak istediğini söyler.

Camdaki Kız 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’ın Ayrılık Açıklamasından Sonra…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler