Ana SayfaDizilerKanal D'nin en iddialı dizisi final mi yapıyor?

İlgili Postlar

Kanal D’nin en iddialı dizisi final mi yapıyor?

Kanal D’de yine bir yaprak dökümü… Kanalın en iddialı dizilerinden biri olan Vatanım Sensin, final mi yapıyor? Dizi, kısır döngüye mi girdi? Artık fişini çekme zamanı geldi mi? Kanal D’nin son zamanlarda sık sık final yapması dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde…

Yine bir final haberi. Kanal D, reytinglere yenilen diziye nokta koydu!

Vatanım Sensin dizisi final mi yapıyor?

Kanal D’den bir final haberi daha geldi. Kanalın en çok izlenen dizilerinden biri olan Vatanım Sensin için final yapma kararı alındığı iddia edildi. Magazin kulislerinde konuşulmaya başlanan final iddiası, dizinin hayranlarını üzdü.

Vatanım Sensin neden final yapıyor?

Başrollerinde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin yer aldığı bir tarih dizisi olan Vatanım Sensin dizisinin, dizinin bir tarih dizi olması ve artık kısır döngüye girdiği için final yapacağı söylentileri ayyuka çıktı.

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

Kanal D neden sık sık final yapıyor?

Kanal D, bu sezon yayın hayatına aldığı dizilerin neredeyse hiçbirinde başarılı olamadı desek yeridir. Bu sezon, sık sık dizi finali haberi ile gündem olması dikkat çekti. Kanal, en son yayın hayatına iddialı bir giriş yapan Gülizar dizisi ve gündüz kuşağında yayınlanan Hıçkırık isimli dizilerine final yapmıştı. Kanal D’nin bu sezon yaşadığı final çöküşleri, en çok izlenenleri arasında yer alan Vatanım Sensin dizisi ile darbe üstüne darbe etkisi yaratacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler