Ana SayfaDizilerKanal D Yılbaşı Özel Programı

İlgili Postlar

Kanal D Yılbaşı Özel Programı

Yıllardır sevenleriyle buluşan Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın yılbaşı gecesine hazır. Kanalda 31 Aralık gecesi Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan’ın başrollerini paylaştığı “Çocuklar Duymasın”, yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek.

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su, Son Haliyle Herkesi Şaşırttı!

Çocuklar Duymasın Yılbaşı Özel Fragmanı yayında!

Çocuklar Duymasın dizisinin yılbaşı özel bölümünde tüm aile toplanıyor.Taş Fırın Haluk ve Meltem, yılbaşını Gönül ve Tuna’nın davetiyle onların evinde kutlamaya karar verir… Ailecek eğlenmek isteyenlerin yılbaşında tercih edeceği Çocuklar Duymasın yılbaşı özel bölümü fragmanı;

https://youtu.be/wD5PgEsCs1M

Yılbaşı akşamı her iki evde de çok büyük eğlenceler vardır. Bu rekabet, her iki evde de eğlencenin doruklara ulaşmasına neden olur. Davetliler Gönül ve Tuna’nın evinde Suzan Kardeş şarkılarıyla eğlenirken, Sultan ve Rıza’nın evinde de Ankaralı Coşkun fırtınası esmektedir. Öte yandan Sinan Yılmaz ve kolbastı ekibi ile Ezgi Eyüboğlu en güzel şarkılarıyla yılbaşı gecesine renk katarken, horon ekibi ve fasıl ekibi sayesinde de davetliler bir an olsun yerlerinde oturamaz.

Çocuklar Duymasın ile yeni yılda muhteşem bir gece sizleri bekliyor!

Yıllarda sevenleriyle buluşan Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk ve Meltem yılbaşı planları savaşının tam ortasına düşer. Bir tarafta Gönül ve Tuna diğer tarafta Sultan Hanım ve Rıza vardır. İki taraf da Haluk ve Meltem’i kendi partilerine davet ettirmek için binbir türlü plan yapar. Şarkılar, türküler, korolar eşliğinde eğlenceli anlar yaşanır. Tüm ekip yeni yıl için bir araya gelir.

Müziğin ve dansın bir arada olacağı yılbaşıözel bölümü, eğlence dolu bir akşam vaat ediyor. Dizinin ardından, 2019’un ilk saatlerinde ise “Deadpool” adlı aksiyon filmi yayınlanacak. Sinemaseverlerden tam not alan “Deadpool”, yılbaşı akşamı izleyicileri eğlendirmeye devam edecek.

Çocuklar Duymasın’da geçen hafta neler yaşanmıştı;

Çocuklar Duymasın 63. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, Meltem’e gelen iş teklifiyle Londra’ya yerleşmeyi kabul edecek mi?

Çocuklar Duymasın 63. yeni bölüm fragmanında Meltem, rutin giden hayatlarında bir değişikliğe gitmek istediğini açıklıyor. Meltem’in bu fikri karşısında şaşkınlık yaşayan Haluk, bu duruma sebep olan şeyi merak ediyor. Meltem, çok önemli bir yerden iş teklifi aldığını ancak kabul ederse ailecek Londra’ya taşınmaları gerektiğini belirtiyor. Haluk, şimdi ne yapacak?
Öte yandan Sultan Hanım yine boş durmuyor ve yarattığı dedikodu kazanında herkesin gıybetini yapmaya başlıyor. Bunu yaparken de çevresinde bulunan herkesi bu sohbetin içine dahil ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler