Ana SayfaDizilerFox Tv Yılbaşı Özel Programı

İlgili Postlar

Fox Tv Yılbaşı Özel Programı

Fox Tv ekranlarının sevilen yarışma programı Yaparsın Aşkım yılbaşı özel konukları kimler olacak? Yine eğlence dolu bir bölüm izleyiciler karşısında olacak!

İlker Ayrık’ın sunuculuğunu yaptığı Fox Tv ekranlarının sevilen yarışma programı Yaparsın Aşkım Yılbaşı Özel programı ile 31 Ocak 2018 Pazartesi akşamı izleyicileri karşısında olacak! Sevilen programın yeni yıl özel konukları kimler?

Yaparsın Aşkım Yılbaşı Özel konukları!

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın üstlendiği ekranların sevilen ve bu kategoride daima reyting rekortmeni olan yarışma programı “Yaparsın Aşkım”ın yılbaşında ekrana gelecek yeni bölümünün konukları ünlü çiftler olacak.

Çiftlerin yarıştığı eğlence dolu yarışma programı Yaparsın Aşkım yeni yılda da izleyicilerine hoş dakikalar geçirtmeyi planlıyor… Yaparsın Aşkım Yılbaşı özel programında senenin en çok konuşulan çiftlerinden Okan Kurt ve Demet Akalın konuklar arasında yer alacak.

Sevilen çifte Berkay ve Özlem ŞahinSuat ve Ahu Sungur çiftleri eşlik etti. İlker Ayrık’ın eğlence dolu sunumuyla Yaparsın Aşkım 31 Aralık Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak! Yılbaşı özel programını kaçırmayın!

Yaparsın Aşkım Yılbaşı Özel 1.Fragmanı;

Eşiniz kaç acı biber yiyebilir? Ya da kaç basket atabilir? Peki sırtında eşi varken kaç şınav çekebilir? Eşler kıyasıya yarışıyor, eşini daha iyi tanıyan, en doğru tahminle oyunu en iyi oynayan çift, günün sonunda arabanın sahibi oluyor. Birçok ülkede reyting rekorları kıran My Man Can, şimdi yeniden Türkiye’de. Üstelik İlker Ayrık’ın eğlenceli sunumuyla… Rekabet, eğlence, yarışıma ve sıfır model bir araba! Hepsi, Yaparsın Aşkım’da… Yaparsın Aşkım FOX’ta!

Berkay’a doğum günü kutlaması;

Demet Akalın-Okan Kurt, Berkay- Özlem Odaşahin, Suat Sungur-Ahu Sungur eşleri ile Yaparsın Aşkım’a konuk olacaklar. Çiftler, eğlenceli anlara sahne olan çekimlerde kameraya birlikte poz verdiler.

İlker Ayrık’ın sunduğu Yaparsın Aşkım programında çeşitli sorular soruldu. İlker Ayrık, Okan Kurt, Berkay ve Suat Sungur’a “Deplasmana gideriz değil mi?” teklifi ise Demet Akalın tarafından anında reddedildi. “Evde kimin borusu öter?” sorusu ise kadınlar tarafından “Belli olmuyor mu?” diye yanıtlandı.

Eğlence ve kahkaha dolu yılbaşı özel bölümü ile Yaparsın Aşkım programı 31 Aralık Pazartesi akşamı FOX’ta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler