Ana SayfaÜnlülerÇocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Son Haliyle Herkesi Şaşırttı!

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su, Son Haliyle Herkesi Şaşırttı!

Türkiye’nin en uzun süre ekranda kalan dizilerinden biri olan ‘Çocuklar Duymasın’da Duygu karakterini oynayan Hayal Kahraman Özalp, son haliyle herkesi şok etti.

Türkiye’nin en uzun süre ekranda kalan dizilerinden biri olan ‘Çocuklar Duymasın’da oynadı ve tüm Türkiye onu tanıdı. Şimdi ise ‘Kalbimin kelebekleri’ diye adlandırdığı Güneş ve Dünya adlarını verdiği kızları ve eşiyle ‘evli, mutlu ve iki çocuklu’ bir yaşam geçiriyor.

3 Sene Boyunca Aynı Dizide Oynadı.

Hayal Kahraman Özalp, 2010 senesinde ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin kadrosunda yer aldığında aslında kısa bir oyunculuk tecrübesi vardı. Hayal Kahraman Özalp 2008’de TRT’de yayınlanan ‘İpsiz Recep’ dizisinde ‘Leyla’ karakteriyle ekranlara gelmişt. 2009’da ‘İstanbul’da Aşık Oldum’ dizisinde ‘Işıl’ karakteriyle kamera karşısına geçmişti. Hayal Kahraman Özalp, ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde rol alırken 25 yaşındaydı ve kendisinden önce ‘Duygu’ karakterini canlandıran Ayşecan Tatari’nin diziden ayrılmasından sonra onun yerine kadroya katılmıştı. 2010 ile 2013 seneleri arasında dizide ‘Duygu’ karakterininde rol aldı.

Hayatının Büyük Bir Bölümünü Ailesine Ayırıyor

2008 yılında ‘İpsiz Recep’ dizisinde tanıştığı Murat Kahraman Özalp ile evliydi. Hayal Kahraman Garipoğlu, üç sene sonra diziden ayrıldı. Önce çok güzel bir kız çocuğu dünyaya getirdi, ardından bir kez daha anne oldu. Son olarak 2015 senesinde ‘Çanakkale Yüz Yıllık Mühür’ adlı yapımda oynayan Hayal Kahraman Özalp, şimdi zamanının büyük bir bölümünü ‘kalbimin kelebekleri’ diye tanımladığı güzel kızlarına ve eşine ayırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler