Ana SayfaDizilerKanal D o diziye de final yaptırıyor!

İlgili Postlar

Kanal D o diziye de final yaptırıyor!

Final haberlerinin peş peşe geldiği sezonun sonuna doğru yaklaşırken dedikodular ayyuka çıkmış ve pek çok dizi için final haberleri kulislerde dolanmaya başlamıştı. Reytinglerde umduğunu bulamayanlar olduğu gibi iddialı dizilerden de final dedikoduları bol miktarda gelmeye devam ediyordu. Kanal D’nin iddialı başlayan dizilerinden biri için daha final haberi geldi!

İnsanlık Suçu dizisinin akıbeti ne olacak?

İnsanlık Suçu Final Yapıyor! Final ne zaman?

Kanal D’nin yeni ve iddialı dizilerinden İnsanlık Suçu, iyi başlamamış ama sonrasında reytinglerde bir yer edinmeyi başarmıştı. Başarılı haftalarını uzun süre sürdüremeyen dizi 19 Mayıs Cumartesi akşamı final bölümü ile saat 20.00’de son Kanal D’de izleyicileriyle buluşacak. İnsanlık Suçu’nun final bölümünde Cemal, Suna’ya olan aşkını itiraf ediyor ve beklendiği gibi tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor. Baş rollerinde Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan ve Deniz Uğur’un yer aldığı dizi kulislerde konuşulduğu gibi önümüzdeki sezonu göremeyecek. İzleyicilerinin merak ettiği konu ise İnsanlık Suçu neden final yapıyor?

Gizem Karaca Tutuklanacak Mı? Gizem Karaca Cezaevine Mi Giriyor?

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=eemoOV1qnwg

İnsanlık Suçu 8. bölüm final fragmanı yayınlandı. Cemal, aşkı uğruna tüm Gökdemir ailesini karşısına alıp Suna’ya olan aşkını ve birbirini aşık olduklarını söylüyor fakat bu ilişki için ailesnden sert tepki alıyor. Gökhan, beklenildiği gibi bu ilişkinin önünü kesmek için kirli oyunlarını devreye sokar ve Suna’yı zor durumda bırakıp seçim şansı bırakmaz. Suna ise ne cevap vermek konusunda kararsız kalır. Peki bu gelişmeler sonrasında Suna ve Cemal, birlikte çıkacakları bu yolda farklı bir hayat için aile ile olan bağlarını koparacaklar mı? İşte ayrıntılar…

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

İnsanlık Suçu neden final yapıyor?

Yakın zamanda Kanal D’nin el değiştirmesi sonrasında kanalda yer alan birçok projenin son bulacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ekranlarda henüz yeni sayılan İnsanlık Suçu dizisinin kaderi ise henüz belli değil, dedikodular ise biteceği yönündeydi. Reytinglerde genel olarak bekleneni veremeyen dizi final kararı aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler