Ana SayfaDizilerAdı Zehra final mi yapıyor?

İlgili Postlar

Adı Zehra final mi yapıyor?

Fox TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Adı Zehra dizisi, sevenlerini şaşırttı. Adı Zehra dizisi cumartesi akşamı yayınlanan İnsanlık Suçu dizisine fark atarak başarısını ispatladı ama bu başarı FOX TV için yeterli olmadı. Kanal dizinin 26 Mayıs cumartesi günü yayınlanacak bölümle final yapmasına karar verdi. İşte detaylar…

Adı Zehra sadece durumu idare ediyor!

Dizi Final Kararı Aldı…

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdi! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehra’nın Berlin’deki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsünü anlatır. Dizi ilk bölümleri beğeni ile karşılanmıştı. Fakat dizi ileri ki bölümlerde aynı başarıyı yakalayamadı. Gündemde dizi ile ilgili birçok eleştiri vardı. Ve dizi reyting yarışına dayanamadı. Dizi final Yapma kararı aldı. Adı Zehra Dizisi 14. bölümünde final yapmaya hazırlanıyor.

Adı Zehra Dizisi Oyuncuları Kimler, Konusu Ne?

Dizinin Günü Değiştirilebilirdi…

Final söylentileri hakkında Instagram’dan yorum yapan izleyiciler, kanala dizinin final yapmak yerine gününün değişmesini önerdi. Sosyal medya gündeminde çok konuşulan dizi, izleyenler tarafından beğeniliyordu. Dizinin başrollerini Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan’ın başrollerini paylaştığı Adı Zehra dizisinin yapımcılığını NTC Medya yaparken senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler