Ana SayfaDizilerAdı Zehra sadece durumu idare ediyor!

İlgili Postlar

Adı Zehra sadece durumu idare ediyor!

Adı Zehra dizisi, FOX TV’de cumartesi akşamlarında yayın hayatına yaklaşık 2,5 aydır devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni alan dizi filmin, reyting sonuçları incelendiğinde; çok fazla yükseliş ve düşüş yaşamadan sadece durumu idare ettiği gözlemlendi. Acaba, yeni sezonda devam edecek mi? Merak ediliyor…

Siyah Beyaz Aşk, Adı Zehra, Fazilet Hanım ve Kızları! 3 dizide aynı hataya düştü!

Adı Zehra dizisi, 5 Mayıs Cumartesi akşamı 11. bölümüyle ekranlarda yer aldı. Dizi filmin ilk bölümünden itibaren son bölümüne dek, reyting sonuçları incelendiğinde; izlenme oranlarında şaşırtıcı bir tablo olmadığı, genellikle de benzer sırada ve oranlarda yoluna devam ettiği dikkat çekti. Dizi filmin ilerleyen bölümlerinde, senaryo gereği hikayesi daha da derinlik kazandı. Fakat, dizi filmin reyting oranlarını yine pek değiştirmedi. Adı Zehra’nın, bazı diziler gibi kilit bir izleyici kitlesi olsa da yeni izleyicileri kendisine pek fazla çekemediği izlenme oranlarından anlaşılıyor.

Adı Zehra Dizisi Oyuncuları Kimler, Konusu Ne?

İşte, Adı Zehra’nın son 5 haftalık izlenme oranları

Dizi filmin; reyting sonuçlarında görüldüğü üzere, istikrarlı bir izleyici kitlesi olduğu ve son 5 haftadır da reyting oranlarında sadece durumu kurtardığı görülüyor. Adı Zehra dizisini, yine cumartesi günü yayınlanan diğer dizi filmlerle karşılaştırdığımızda da “Yeni Gelin” ve “Kalk Gidelim” dizilerinin epey bir gerisinde kaldığını gözlemliyoruz. Yine de Adı Zehra gibi kilit izleyicilere sahip dizilerin, daha kalıcı olduğu da bir gerçek. Bu nedenle de FOX TV için de idare edebilir bir dizi film olarak devam edecek gibi görünüyor. Fakat, dizi filmin yeni sezonda devam edip etmeyeceği konusu, halen bir kesinlik kazanmış değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler