Ana SayfaDizilerAlemin Kıralı'ndaki sümsük Oben şimdi nefes kesiyor!

İlgili Postlar

Alemin Kıralı’ndaki sümsük Oben şimdi nefes kesiyor!

Bir dönemin popüler dizilerinden olan Alemin Kıralı’nda Oben karakteriyle tanıdığımız genç oyuncu Birsu Demir’in son hali nefes kesiyor! Sevilen dizi filmdeki hem sümsük hem de erkeksi tavırlarıyla dikkat çeken Oben karakteri,  yeni haliyle göz kamaştırıyor.

2011-2013 yılları arasında yayınlanan, sit-com tarzı dizi film Alemin Kıralı, 2 sezon boyunca ekranlara damgasını vurmuştu. Başrollerini Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın, Zeynep Gülmez ve Metin Yıldız’ın paylaştıkları dizi film, o dönemlerde epey bir izleyici kitlesine de sahipti.

Başarılı oyuncuların ilginç karakterlerle karşımıza çıktığı dizi filmde, 3 kız babası olan Aslan’ın en küçük kızı Oben de oldukça dikkat çeken karakterlerden birisiydi.

Oben, diğer kız kardeşlerinden ve yaşıtlarından oldukça farklı ve biraz erkek gibiydi. O dönemlerde henüz 11-12 yaşlarında olan Oben karakterini canlandıran genç oyuncu Birsu Demir, artık büyüdü ve güzel bir genç kız oldu. Son hali ve imajıyla da görenleri şaşkına çeviriyor. Önümüzdeki günlerde 19 yaşına girecek olan güzel oyuncu, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarıyla, ne kadar değişmiş olduğunu gözler önüne serdi.

İşte, o fotoğraflar…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler