Ana SayfaÜnlüler'Kalben' müziği bırakıyor mu?

İlgili Postlar

‘Kalben’ müziği bırakıyor mu?

Şarkıcı Kalben müziği bırakıyor mu? İddia, hayranlarını çok üzdü. Menajeri ile arasındaki dava görülen Kalben hakkında karar çıktı mı? Detaylar haberimizde…

Dava devam ediyor

Ünlü şarkıcı Kalben, menajerlik payının %50 gibi bir rakam olması iddiası ile eski menajeri ile olan sözleşmesini feshettiği için, eski menajeri tarafından 200 bin liralık tazminat davası ile mahkemeye verilmişti. Davanın görülmesine devam ediliyor.

Duruşmada tarafların tanıkları dinlendi

İstanbul 2’inci Fikri ve Sınai Hakları Hukuk Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına, müşteki Engin Akıncı ve avukatları katılırken davacı ve davalı tarafından tanıklar dinledi. Kalben’in ağabeyi Murat Sağdıç da dinlenenler arasındaydı.

Kalben mutsuzdu ve müziği bırakma noktasına gelmişti

Murat Sağdıç’ın, “1 yıl öncesi döneminden bizden para talebi olmuştu ve o sıralar kalben mutsuzdu. Bizler ailesi olarak bu durumu sorgulamak istedik. Bizlere herkesten çok çalıştığını ve herkesten az kazandığını bunun ise adil olmadığını söyledi. Kalben yaptığı araştırmalara da küçük yüzdelerle çalışırken kendisinin büyük bir yüzde alınmasını sorguladı. Kalben mutsuzdu ve müziği bırakma noktasına gelmişti ben Kalben’in kazancını bilmiyorum ancak normalde yüzde 10 ve 15 menajerlik payı kesilirken benden yüzde 50 kesiyorlar diye Kalben bana sızlandı.” diye konuştuğu iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Kalben’in ağabeyi, Kalben’in yaşadıklarından dolayı çok mutsuz olduğunu ifade ederek ünlü şarkıcının müziği bırakma noktasına kadar geldiğini ifade etti. Hayranları, Kalben’in müziği bırakma düşüncesi olduğunu duyunca şoke oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler