Ana SayfaÜnlülerEsra Erol'un eşi isyan etti: İspat edemezsen şerefsizsin!

İlgili Postlar

Esra Erol’un eşi isyan etti: İspat edemezsen şerefsizsin!

Esra Erol hakkında sosyal medyada yapılan imalı bir yoruma sinirlenen eşi Ali Özbir, sert çıktı. Bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı yoruma öfkelenen Özbir, “Neyi biliyorsun kızım ispat etmezsen şerefsizsin!” diyerek isyan etti. İşte detaylar…

Esra Erol’dan Duygusal Paylaşım

Avukatın paylaşımına yapılan yorum Ali Özbir’i çileden çıkardı

Esra Erol’un sunduğu programda Leyla Atay’ın avukatlığını yapan Tuğçe Nermin Türk, sosyal medyada kendisine gelen güzel mesajlara teşekkür etmek amacı ile bir yazılı fotoğraf yayınladı. Türk’ün yayınladığı paylaşımda, “Esra Erol’da programında beni görmek istediğini belirten çok mesaj aldım. Programa sadece müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddialarda, kendilerini hukuki yönden doğru ifade edebilmeleri amacıyla katıldım. Beni görmek istemeniz çok mutlu etti. İlginize çok teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Esra Erol kimdir?

Evlilik programlarındaki oyunlarından biliyoruz Esra’yı

Tuğçe Nermin Türk’ün bu paylaşımına bir takipçisi, “Gerçi siz sahte programlara ve sahte ‘sunuculara’ layık değilsiniz ama varlığınızla temizliyorsunuz. Evlilik programlarındaki oyunlarından biliyoruz Esra’yı…” şeklinde bir yorum yazdı.

İspat etmezsen şerefsizsin

Sosyal medya kullanıcısının bu yorumunu gören Esra Erol’un eşi Ali Özbir, “Neyi biliyorsun kızım ispat etmezsen şerefsizsin” diye sert bir yorum yazdı.

Neyin ispatını istiyorsunuz?

Ali Özbir’in yorumunu gören sosyal medya kullanıcısı, “Evlilik programlarında çoğunun oyun olduğunu biliyoruz neyin ispatını istiyorsunuz?” şeklinde bir yanıt verdi.

Düğün gözüne girsin

Ali Özbir’in yanıtı, yine oldukça sertti: “Düğün gözüne girsin senin” şeklinde bir yanıt verdi.

Esra Erol, son olarak polis haftasında yaptığı duygusal bir paylaşım ile gündeme gelmişti. Erol, polis kızı olarak yaptığı paylaşımında “Lojman hayatını, ekip arabasını, karakol kokusunu iyi bilirim. Gece nöbetinden gelen baba uyusun diye parmak ucunda dolaşmak konusunda üstadım. Arada bazen sakallı, bazen sakalsız, bazen üniformalı bazen üniformasız, bazen eve gelen,bazen uzun süre gelmeyen bir babanın kızıyım Yeşil üniformasını da mavi üniformasını da şerefiyle taşıyan, mesleğine aşık ve ömrünü vermiş bir babanın kızıyım ve büyük fedakarlıklar ile görevini ifa eden #TürkPolisTeşkilatı ‘nın 173. kuruluş yıldönümü. Vatanımız uğruna şehit olan tüm kahraman polislerimizin ruhu şad olsun.” ifadelerine yer vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler