Ana SayfaÜnlülerKadir İnanır "Son" diyecek

İlgili Postlar

Kadir İnanır “Son” diyecek

Geçirdiği rahatsızlık sonrasında hayranlarını endişelendiren Kadir İnanır son diyecek. İşte ünlü isimden son gelişmeler.

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden olan Kadir İnanır, oyunculuk hayatını noktalayacak. Ünlü jön yaptığı açıklama ile son kez bir filmde oynayacağını duyururken yeni film oldukça dikkat çekti.

Kadir İnanır ameliyatan sonra ilk kez görüntülendi!

Kadir İnanır yeni projesi ne?

Bugüne kadar oynadığı rollerle unutulmayan ve oyunculuğu ile büyük bir beğeni toplayan Kadir İnanır, son kez bir sinema filminde yer alacak. Oynayacağı bu film oyuncunun son filmi olacağı gibi Kadir İnanır hayranları için de büyük bir öneme sahip.  Yeni filmi ile jübile yapacak olan Kadir İnanır’ın son filminin adı ise Kapı.

Kadir İnanır Kapı filminde kimlerle oynayacak?

Kapı filmi ile ilgili detaylar da yavaş yavaş belirlenirken, Kadir İnanır’ın filmde Necla Nazır ile oynama ihtimalinin olduğu öğrenildi. Filmin yönetmen koltuğunda oturacak isim ise Filiz Durak.

Kadir İnanır kimdir?

Kadir İnanır son filminin konusu ne?

Midyatlı Süryani bir ailenin başından geçenlerin konu edinildiği film Mardin’de geçecek ve çekimler de Mardin’de yapılacak. Mardin sonrasında ise çekim planına göre Kapadokya ve İstanbul ile birlikte çekimler sonlanacak.

Filmin oyuncunun son filmi olması nedeniyle vizyonda çok daha fazla ilgi görmesi bekleniyor. Son filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan Kadir İnanır şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmazken ünlü oyuncunun film ve kariyeri ile ilgili özel açıklamalar yapması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler