Ana SayfaDedikoduKadir Doğulu Neslihan Atagül'e Kayıtsız Kalamadı

İlgili Postlar

Kadir Doğulu Neslihan Atagül’e Kayıtsız Kalamadı

Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarına hız veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, araç içinde verdiği dikkat çeken bir pozu Instagram’da takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun sosyal medyaya damga vuran ve binlerce beğeni alan pozuna ilk yorum ise eşi Kadir Doğulu’dan geldi. Kadir Doğulu Neslihan Atagül’e kayıtsız kalamadı. İşte detaylar;

“Çekimler Yakın Zamanda Başlayacak”

Son olarak ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide rol alan Neslihan Atagül, 2013-2014’te yayınlanan ‘Fatih Harbiye’de tanışıp aşk yaşamaya başladığı ve 2016’da nikâh masasına oturduğu Kadir Doğulu ile sekiz yıl aradan sonra başrolü paylaşacakları ‘Gecenin Ucunda’ dizisinin setinde buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda Etiler’de görüntülenen güzel oyuncu, ayaküstü basın mensuplarının soruları yanıtlamıştı. Atagül, “Çekimler yakın zamanda başlayacak, ben şimdi konuyla alakalı bir şey söylemeyeyim” demişti.

“Yaşıyorum Bu Hayatı”

Çocukları her fırsatta çok sevdiğini dile getiren ünlü isim, “Çocuk özlemi çekiyor musunuz?” sorusuna; “Bu işler nasip, kısmet işi. İşimiz gücümüz var, onlar başlıyor. ‘İstiyorum’ derim veya ‘İstemiyorum’ derim, hiç böyle bir şeyleri şekillendirmeyi tercih etmiyorum açıkçası. Onun için her şeyi akışına bıraktım ben de. Yaşıyorum bu hayatı” yanıtını vermişti.

Hamilelik Açıklaması

Eşi Neslihan Atagül’ün karnını okşayan Doğulu’ya “Neslihan Hanım’ın karnını okşadınız, bize bir mesaj mı bu? Hamile mi yoksa Neslihan Hanım?” sorusu yöneltilmişti. Ünlü oyuncudan yanıt gecikmemişti. Kadir Doğulu, gülerek “Öyle bir şey olursa mutlulukla haber veririz” ifadelerini kullanmıştı.

“İyi ki Doğdun Sevgilim”

Ardından Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun doğum gününü sosyal medyadan yayınladığı karelerle kutlamıştı. Birlikte çekilen bir dizi fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, eşine, “İyi ki doğdun sevgilim. Doğduğun gün kutlu, olduğun her gün şölen senin! Seni çok seviyorum” şeklinde seslenmişti.

Kadir Doğulu ise, “Ben de seni çok seviyorum. İlla ağlatacaksınız bugün…” diyerek, duygulandığını ifade etmişti. Çiftin gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi görmüştü. Sosyal medya kullanıcıları Doğulu’ya kutlama mesajları yağdırmıştı.

Kadir Doğulu Neslihan Atagül’e Kayıtsız Kalamadı

Şimdilerde ‘Gecenin Ucunda’ dizisinde eşi Kadir Doğulu ile birlikte başrolde yer alan Neslihan Atagül, son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarına hız verdi. Ünlü oyuncu, araç içinde verdiği havalı bir pozunu Instagram’da takipçilerinin beğenisine sundu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından ilgi gören paylaşım, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Gökçe Akyıldız, Özge Özder gibi birçok ünlü isim de Neslihan Atagül’ün paylaşımına kayıtsız kalmadı. Ünlü oyuncuya ilk yorum ise eşi Kadir Doğulu’dan geldi. Kadir Doğulu eşine “Ne olacak böyle, bu nedir. Ayıp” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler