Ana SayfaÜnlülerKaan Tangöze'den eski eşe büyük jest!

İlgili Postlar

Kaan Tangöze’den eski eşe büyük jest!

Eski manken Seçkin Piriler’den olaylı bir şekilde ayrılan Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler’e büyük bir jest yaptı! Dudak uçuklatan bu büyük jest ile ilgili detaylar haberimizde…

Ciddiye Almıyorum

Bodrum Gündoğan’da yazlığı bulunan Kaan Tangöze’nin, daha önce bu evi eski eşi Seçkin Piriler ve sevgilisi Kıvılcım Ural’ın farklı zamanlarda kullandığı iddia edilmişti. Bu iddiaların üzerine Seçkin Piriler yaptığı açıklamada eski eşi Kaan Tangöze’nin bu evi kullanmadığını ve kimin ortaya attığı bilinmeyen bu iddiaları ciddiye almadığını belirtmişti.

Kaan Tangöze’den Acun Ilıcalı’ya Tazminat Davası

Fiyatı Dudak Uçuklattı

İkiliye yakın kaynaklara göre Kaan Tangöze’nin özel olarak çocukları Hakan-Volkan ve eski eşi Seçkin Piriler için yine Bodrum Gündoğan sırtlarında özel bir siteden 700 bin TL’ye ev aldığı öğrenildi. Geçtiğimiz sene de Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural’ın ile aşk yaşamaya başlamasıyla, Tangöze ‘nin eşiyle boşanırken Ortaköy’de birlikte oturdukları evi ve Bodrum’da yeni aldıkları villayı Seçkin Piriler’e bıraktığı haberleri çıkmıştı. Kaan Tangöze’nin eski eş Seçkin Piriler’e “Yazlığı istediğin gibi döşe, parasını ben vereceğim” dediği  ve bunun üzerine Piriler’in Bodrum’a gittiği söylenmişti.

Kaan Tangöze Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler