Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal'dan 'bebeğini kaybetti' iddialarına ilk açıklama!

İlgili Postlar

Sinem Kobal’dan ‘bebeğini kaybetti’ iddialarına ilk açıklama!

Sinem Kobal’dan ‘bebeğini kaybetti’ iddialarına ilk açıklama! Ünlü oyuncu Sinem Kobal’ın hamile olduğu ve üç hafta önce bebeğini düşürdüğü iddia edilmişti. Kobal, iddiaların ardından sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yaptı. Sinem Kobal, bebeğini mi kaybetti? Detaylar haberimizde…

Sinem Kobal Aşka Geldi!

Sinem Kobal hakkında bomba iddia

Her ikisi de birbirinden ünlü oyuncular olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu hakkında ortaya atılan iddia, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Sinem Kobal’ın üç hafta önce bebeğini kaybettiği iddia edildi. İddialar ayyuka çıkınca, Sinem Kobal’dan beklenen açıklama gecikmedi.

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal’dan ‘bebeğini kaybetti’ iddialarına yanıt

Üç hafta önce bebeğini kaybettiği iddia edilen Sinem Kobal, gözlerin üzerine çevrilmesi ile birlikte iddialar hakkında ilk açıklamasını yaptı. Kobal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bugün hakkımda çıkan haber tamamen hayal ürünüdür Böyle özel ve hassas konularda sırf dikkat çeksin diye masa başında üretilen bu haberleri duyarsız ve acımasız buluyorum!” ifadelerine yer verdi. Ünlü oyuncu, hakkında gündeme gelen bebeğini kaybettiği iddialarını yalanladı.

İşte o açıklama

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, yaşadıkları aşkla bir an olsun gündemden düşmezken, Cunda Adası’nda gerçekleştirilen muhteşem düğün törenleri ile de uzun süre konuşulmuşlardı. Ünlü çiftin düğünü, yılın düğünü olarak ilan edilmiş ve yakından takip edilmişti. Evlilik gündeminin ardından bebek soruları sorulmaya başlanmıştı. Kobal, bebek sorularında 2018 yılında planladığı şeklinde yanıt veriyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler