Ana SayfaÜnlülerKaan Tangöze ve Kıvılcım Ural Çifti Evleniyormu?

İlgili Postlar

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural Çifti Evleniyormu?

Duman grubunun solisti ünlü rockçı Kaan Tangöze, hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile 24 Kasım Cumartesi günü dünya evine gireceği konuşuluyor. detaylar Haberimizde..

Seçkin Piriler’den, Kıvılcım Ural’ın hamileliğine ilk yorum

Ünlü rockçı Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural Çiftinin Nikah Tarihleri Belli Oldu!

Kıvılcım Ural Kimdir?

Duman Grubunun Ünlü solisti Kaan Tangöze ile ilişki yaşayan Kıvılcım Ural, geçen ay tektaş yüzüğüyle gündeme gelmiş ve hemen ardından da alyans takmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Sosyal medyada paylaşılan alyanslı fotoğraf, ünlü çiftin ilişkisinin ciddiye artık bindiği, hatta aile arasında nişanlandıkları yorumlarının yapılmasına bile sebep olmuştu. Ünlü rockçı Kaan Tangöze hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile 24 Kasım Cumartesi günü dünya evine girecek. 5 aylık hamile olan Kıvılcım Ural’ın bir kızı olacak.

Kaan Tangöze Kimdir ?

 

Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile ilgili görsel sonucu

Seçkin Pirilerde 5 Aylık Hamileydi

Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile 2010’da masasına oturduğunda yine baba olmasına 4 ay kalmıştı. Seçkin Piriler, gelin olduğunda ilk oğulları Hakan’a 5 aylık hamile olduğu biliniyor. Ünlü rockçı Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile evliyken Kıvılcım Ural ile birlikte görüntülenmişti. Bunun üzerine Seçkin Piriler Kaan Tangöze’den boşanmıştı. Daha sonra Tangöze, Kıvılcım Ural ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Kaan Tangöze’den eski eşe büyük jest!

Ä°lgili resim

Seçkin Piriler kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler