Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerJumanji: Welcome to the Jungle’dan İlk Fragman Yayınlandı!

İlgili Postlar

Jumanji: Welcome to the Jungle’dan İlk Fragman Yayınlandı!

Başrollerinde Dwayne Johnson ve Kevin Hart’ın yer alacağı Jumanji’nin devam filminden ilk fragman yayınlandı. Duyurulduğu andan itibaren büyük sansasyon yaratan devam filmi yayınlanan ilk fragmanıyla da konuşulacak gibi görünüyor.

Başrolünde Robin Williams‘ın yer aldığı 1995 yapımı Jumanji‘nin devam filmi niteliğinde çekilen Jumanji: Welcome to the Jungle‘dan haberler gelmeye devam ederken filmin ilk fragmanı da yayınlandı. Geçtiğimiz Mart ayındaki olumlu tepkiler alan CinemaCon sunumunda, orijinal filmin aksine ana karakterlerin bir kutu oyunu yerine bir video oyununa sıkışıp kalacağını öğrendiğimizden bir süredir haber alamadığımız Jumanji hem Robin Williams haberiyle hem de yayınlanan fragmanıyla adından söz ettirmeye yeniden başladı.

Jumanji: Welcome to the Jungle’dan İlk Fragman!

Jumanji: Welcome to the Jungle başlangıç aşamasında bir yeniden çevrim projesi olarak duyurulduğundan bu yana, 2014’te intihar eden Robin Williams‘ın hayranları tarafından; “Jumanji Robin Williams olmadan  olamaz!” minvalinde pek çok eleştiriye maruz kaldı. Bu tarz eleştirileri azaltmak adına ilk olarak filmin oyuncularından Dwayne Johnson, filmin bir yeniden çevrim değil, bir devam filmi olacağını açıklayarak biraz olsun ortalığı sakinleştirmişti. Sonrasında ise Jack Black’in açıklamalarına göre filmde Robin Williams’a saygı duruşunda bulunulacağını öğrendik. Vizyon tarihi 20 Aralık olarak belirtilen Jumanji’nin 22 yıl sonra gelecek devam filmini yayınlanacak yeni haberler eşliğinde sabırsızlıkla beklemeye devam edeceğiz gibi görünüyor.

Vizyon tarihi 29 Aralık 2017 (1s 59dk)

Yönetmen Jake Kasdan

Oyuncular: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart

Tür Fantastik, Aksiyon

Ülke ABD

Film Özet Ve Bilgiler

3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun film

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarının düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji’nin içinde hapsolmamak için hayatların macerasını yaşamak zorundadırlar.
1995 yapımı kült film Jumanji’nin devam halkası olan filmin başrollerini Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ve Nick Jonas üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan otururken, filmin senaryosu ise Scott Rosenberg’e emanet.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler