Ana SayfaDünyaDünyaca Ünlü Aktöre Şok!İmza Kampanyası Başlatıldı

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü Aktöre Şok!İmza Kampanyası Başlatıldı

Matt Damon’ın Ocean’s 8’ten Çıkarılması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı..

Matt Damon’ın Hollywood taciz skandallarıyla ilgili yaptığı yorum sebebiyle oyuncunun Ocean’s 8 filminden çıkarılması için imza kampanyası başlatıldı..

 

Gary Ross’un yönetmenliğini üstlendiği ve bu sefer tamamen kadın oyuncularla çektiği Ocean’s 8 filmi, şüphesiz ki önümüzdeki yılın en beklenen filmlerinden biri. Kadrosunda Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna ve Sarah Poulson gibi yıldız oyuncuların olduğu filmde eski Ocean’s serisinden alışık olduğumuz Matt Damon da var.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir demeçte; Harvey Weinstein ile başlayan ve dalga dalga büyüyen taciz skandallarının yanında tacizci olmayan erkeklerden yeteri kadar bahsedilmediğini söyleyen Matt Damon tepki çekmişti. Bu açıklamaların ardından aktivistler Matt Damon’ın Ocean’s 8 filminden çıkarılması için imza kampanyası başlattı.

Matt Damon’ın Ocean’s 8 Filminden Çıkarılması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Matt Damon’ın yaptığı bu açıklamaların, taciz skandallarında adı geçen suçluların niteliklerini önemsiz hale getirecek ve bu hikayelerin gücüne zarar vereceği düşünülüyor. Care2 adlı sosyal paylaşım platformunda başlatılan imza kampanyasında, taciz olaylarının bir şaka olmadığını dile getirerek Matt Damon’ın Ocean’s 8 filminden çıkarılması isteniyor.

 

Matt Damon, daha önce George Clooney ile birlikte yaptığı bir açıklamada Gwyneth Paltrow’un Weinstein tarafından taciz edildiğini önceden bildiğini söylemişti. İmza kampanyasında Matt Damon’ın Paltrow’un taciz edildiğini bilmesine karşın Weinstein ile çalışmaya devam ettiğine de değinildi.

Şimdilik 22.685 imza toplanan bu kampanyanın sonucunda filmin yapımcıları Steven Soderbergh ve George Clooney’nin alacağı kararları ve yapacakları açıklamaları merakla beklemekteyiz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler